2009.06.21. 07:25

A Scirocco legerősebb gyári változata mindössze 200 lóerős, talán ezért vették már olyan sokan kezelésbe a közkedvelt Volkswagen modellt. Ezúttal a német tuningcég, a VW-rajongók körében jól ismert HS Motorsport készítette el saját, 320 lóerős verzióját. A motortuning következtében az autó gyorsulását 6,6 másodpercre szorították le, a 242 km/h-s végsebesség azonban még ennél is meggyőzőbb.

A teljesítménynövekedés java egy új turbófeltöltőnek köszönhető, de, ahogy az már ilyenkor szokás, kicserélték a légszűrőt és a kipufogórendszert is. A HSM Scirocco ültetést, 20 hüvelykes felniket és speciális Brembo fékeket kapott.

Hogy ne csak a teljesítményen érezze a vevő a változást, a HS Motorsport egyedi, karbonszálas műanyagból kialakított légterelőket és küszöböt tervezett a különleges Sciroccóhoz, az autó utasterét pedig egyedi gyártású bőrbetétek és két csodálatos Recaro sportülés csinosítja.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.