Új képek a Lamborghini LP560-4 Spyderről

2009.07.02. 09:16

A Los Angelesi Autószalonon mutatta be az LP560-4 nyitott változatát a Lamborghini, de jó minőségű, nagy felbontású gyári képeket mostanáig nem láthattunk az autóról. A Spyder vászontetejét az elektronika 20 másodperc alatt nyitja ki vagy zárja be, ettől eltekintve azonban mind dizájn, mind technika tekintetében szinte megegyezik a kupéval.

Az autó 4,34m hosszú, 1,9m széles és mindössze 1,18m magas, tömege 1550 kg. V10-es motorja 552 lóerős, csúcsnyomatéka 540Nm. A Spyder 4 másodperc alatt, vagyis három tizeddel lassabban gyorsul fel százra, mint a kupé, végsebessége csukott tetővel 324 km/h.

A karosszériát több ponton megerősítették és a fékek is hatékonyabbak lettek. Hogy megkülönböztethessük a kupétól, a tervezők némileg átdolgozták a Spyder reflektorait. Újdonság még az autó hátsó légterelőjébe épített kamera.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.