Hatalmas kiárusítást tart a Bentley

2009.07.17. 15:14

Szeptemberben eljön a kánaán az öreg Rolls-Royce és Bentley modellek tulajdonosai számára: szabadon válogathatnak a tartalékalkatrészek között a gyári raktárban. Jön az új Bentley csúcsmodell, és kell a hely az új alkatrészeknek.

A Crewe-i gyártelepen áll egy 13200 négyzetméteres raktárépület, kizárólag az alkatrészek számára. 55 ezer fajta alkatrészt tárolnak itt - összességében több mint hétmillió darabot - a váltóktól a motorblokkokon át a lámpaburákig vagy az utolsó kis patentig. Az 1955 óta megjelent összes Bentley modell összes alkatrésze megtalálható itt, illetve a 2002-ig gyártott összes Rolls-Royce-é is, így a raktár megnyitása fantasztikus lehetőség azoknak, akik ilyen autót újítanak fel, vagy szeretnének karbantartani: Ráadásul sokkal olcsóbban juthatnak az alkatrészekhez, mint eddig: a Bentley minél több kacattól szeretne megszabadulni.

Az alkalom azonban egyszerinek ígérkezik: a nagy kirakodóvásár egyetlen hétvégéig tart, a bejutás pedig regisztrációs alapon megy - aki lemarad, az kimarad. A részleteket levélben küldi el a Bentley az érdeklődőknek: elvben bárki bejelentkezhet a heritage.event@bentley.co.uk címen, augusztus 21-éig.