Átszervezés előtt a VW?

2001.06.26. 14:50

 
   
   

Még nincs végleges döntés, de egyre többet hallani róla, hogy a Volkswagennél egyszerűbb belső szerkezet kialakítása kezdődhet. A cég igazgatótanácsából kiszivárgott információk szerint három alegységre bontanák a vállalatot, valahogy úgy, ahogy a Fordnál történt: a tömegautók, a luxusautók, és a haszonjárművek gyártását és forgalmazását foglalnák önálló egységekbe. Jelenleg a VW csoport kilenc különálló márkából áll, ami viszonylag bonyolulttá teszi az együttműködést a cégen belül. Egyesek azt is tudni vélik, hogy a csoportnál az Audi részleges eladására készülnek, hogy megóvják a céget egy esetleges ellenséges felvásárlástól, és ennek technikai hátterét teremtené meg az új szervezeti felépítés. A Volkswagen eddig hivatalosan nem kommentálta a híreket.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.