Seat: új modellek a láthatáron

2001.07.13. 10:52

 
   
   

A Volkswagen spanyol leányvállalata egyre inkább az elérhető árú sportos autók fejlesztésére koncentrál. Ezt bizonyítja legújabb tervük, a Leon kabrió változata, amely még az idén megjelenik a kínálatban, mint a Seat első nyitható tetejű szériamodellje. A spanyolok a Leon egy másik dinamikus változatán is dolgoznak: a 2,8 literes 206 lóerős V6-ossal felszerelt, négykerék-hajtású autó azoknak nyújthat megfelelő megoldást, akik nem tudnak megbarátkozni a nemrégiben bemutatott Cupra R csúcsmodell turbómotorjának izgága karakterével. Sajnos rossz hírünk is van a márka kedvelőinek: a koncepcióként bemutatott Formula roadster szériagyártása a kiszivárgott hírek szerint egyáltalán nem várható. Viszont van még egy meglepetés a polgáribb beállítottságú Seat rajongók számára: készül az Ibiza következő generációja, amelyet a Renault Scenichez hasonló kis egyterű egészít majd ki. Az kiskocsi bemutatója még az idén, az egyterűé pedig a jövő év második felében várható.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.