Audi TT Le Mans Edition

2001.07.16. 11:10

 
   
   

A TT új, különleges kiadásával állít emléket az idei 24 órás futam kettős Audi győzelmének a gyár. Diszkrét típusmegjelölés, bőr és Alcantara belső, valamint az RS4 18 colos, kilencágú ötvözet felnijei lesznek az ismertetőjelei a mindössze 200 példányban kibocsátott modellnek. Az értékesítés augusztusban kezdődik és a várható vételár mintegy 1.2-1.5 millió forinttal lesz magasabb, mint a 225 lóerős alapváltozaté.
Ezzel egy időben tovább bővítik a sikeres roadsterhez rendelhető extrák sorát is. A quattro GmbH által gyártott alkatrészek segítségével a tulajdonosok számára lehetQvé válik autóik külsejének egyedibbé varázslása. A lehetőségek sorában olyan extrákat találunk, mint új külső és bőrkárpit színek, Recaro ülések, új felnik és felfüggesztés módosítások, egyes modellekhez pedig video és DVD-rendszerek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.