Kenderrel Amerika körül

2001.08.29. 13:34

 
   
   

Nem csak egy új biodízel-hajtóanyag kifejlesztéséről szól a kendermag-olajjal hajtott Mercedes 10.000 mérföldes túrája, de a marihuána legalizálásának élharcosait is fellelkesítette a kezdeményezés. Az Egyesült Államok és Kanada határterületeit bejáró túra, amelyet a képen látható W123-as kombi Mercedesszel tesznek meg, július 4-én indult, és a tervek szerint október másodikán ér véget, és amellett, hogy rekordként is be szeretnék jegyeztetni, alapvetően az ipari kender - amely nem használható kábítószer előállítására, viszont a jelenlegi törvények szerint tilos termeszteni - előnyös tulajdonságait igyekszik hangsúlyozni. Ennek érdekében a kezdeményezést támogató cégek számára reklámhordozóként is felajánlják a Mercedes szabad felületeit.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.