Tavaszra várható a Skoda Superb kombi

2001.10.08. 13:58

 
   
   

Hatalmas raktér és viszonylag alacsony ár jellemzi a Skoda következő meglepetését. A Skoda Superb láthatóan a felsőbb régiókat célzó Passat helyét igyekszik átvenni a Volkswagen csoport kínálatában. Elfogadható árú, presztízsmentes, de tágas és jól használható autó, amely egy nagyobb család igényeinek is megfelel. Még inkább igaz ez a 2002 elején bemutatkozó kombi változatra, amely várhatóan az egyik legjobb vétel lesz a piacon, nem csak kivételes méretű csomagtere, hanem magas szintű felszereltsége miatt is. A típus minden változatában megtalálható a légkondicionáló, az elektronikus fékerő-elosztó, az első és oldalsó légzsákok és a xenon-fényszóró is. Az autó műszaki szempontból teljesen azonos a Superb limuzin változatával. A legnépszerűbbek valószínűleg a dízelmotoros változatok lesznek, azok közül is inkább az 1,9 literes PD TDi.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.