Átdolgozás előtt a Ford Ka

2001.12.12. 12:44

 
   
   

Dél-Amerikában készült egy kémfotó a megújított Ka-ról. A fénykép tanúsága szerint alaposan belenyúltak az eredeti formatervbe, az autó magasabb hátsó lámpákat, színre fújt lökhárítót, és hangsúlyosabb kerékjárati íveket kapott. Az autó a legfrissebb hírek szerint ebben a formájában csak a dél-amerikai piacokon lesz elérhető, ahol egyfajta apró luxusautóként árusítják majd, két légzsákkal, légkondicionálóval és számos egyéb kényelmi berendezéssel. Egyesek szerint elképzelhető azonban, hogy a 2003-ban, a StreetKa megjelenésével egy időben esedékes modellfrissítéskor ugyanezek a stílusjegyek jelennek majd meg az európai Ka típusokon is. A brazil bemutató lesz az első alkalom, hogy a Ka-t európán kívül is kínálják, ami tovább erősíti azt a feltételezést, hogy a típust, illetve a később rá épülő modellcsaládot világszerte kínálja majd a gyártó.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.