Ellopott prototípus

2001.12.19. 11:02

 
   
   

Meglovasítottak egy kétmillió font értékű roadster-prototípust Angliában. A Delfino Feroce nevű középmotoros sportkocsi egyetlen megépített példányát a Delfino nevű kis sportkocsi-építő cég tulajdonosa hagyta az utcán mintegy háromnegyed órára. Az autó igazi különlegesség. A Subaru Impreza STi 276 lóerős motorja hajtja, egyedi szénszálas műanyag vázszerkezetre épül, és hajmeresztő menetteljesítményekre képes: 3,8 másodperc alatt gyosul 100 km/h-ra, végsebessége 240 km/h. Bizonyára a tolvajok is kipróbálják, mire képes a fekete roadster, sokkal többet úgysem tehetnek: az autó egyedisége folytán szinte eladhatatlan. A tervek szerint a Feroce sorozatgyártása a jövő év elején kezdődött volna, a szériapéldányokat kb. 55.000 fontos áron (átszámítva nagyjából 22 millió forint) szeretnék értékesíteni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.