A TotalCar ismét olvasottsági rekordot döntött.

2002.01.04. 16:44

 
   
   

Az ünnepek miatti uborkaszezon valószínűleg alaposan kiéheztette az olvasókat, mert a TotalCar olvasottsága fennállása során először lépte túl a napi százezer odalletöltéses álomhatárt. Csütörtöki látogatottságunk 113 214 volt, ami az ünnepeken kívül alapos Lada-tesztünknek is köszönhető.
Az adat a hazai online médiumok olvasottságának általánosan elfogadott számlálójától, a Mediántól származik, és egy-egy honlap esetében tartalmazza annak valamennyi elemét, fórumokkal, adatbázisokkal. A tárgynapon egyébként az origo.hu autós melléklete épp arról közölt cikket, hogy a Vezess.hu miként vált a hazai piac vezetőjévé. ("Az eltelt 9 hónap alatt oldalunk kategóriájának leglátogatottabb képviselőjévé vált."). A konkurencia sikere a mi örömünk is, de ez azért nem igaz: továbbra is a TotalCar a toronymagasan legolvasottabb magyar online autós szaklap, hála Olvasóinknak. (A Vezess.hu csütörtöki olvasottsága egyébként a Medián szerint 47 065 oldalletöltés volt).
És aki esetleg kihagyta volna, még nem késő: meleg szívvel ajánljuk a Lada-teszt képgalériájának utolsó darabját, a mustársárga interceptort .