Daewoo-felvásárlás áprilisban?

2002.02.20. 12:10

 
   
   

A GM szerint már közel a végleges megállapodás a Daewoo hitelezőivel. A végleges szerződés részletein a megállapodás alapjait képező szándéknyilatkozat tavaly szeptemberi aláírása óta dolgoznak a GM és a hitelezők szakértői. A GM ázsiai központjának vezetője, Fritz Henderson szerint még április vége előtt szeretnék lezárni az előkészítést, és tető alá hozni a végleges megállapodást. A szándéknyilatkozat szerint a Daewoo négy legmodernebb üzemét irányító vegyesvállalat 67 %-át 400 millió dollárért veszi meg a GM, míg a hitelezők, köztük az állami érdekeltségű Koreai Fejlesztési Bank megtartja a cég 33 %-át. Az elavult központi üzem végleges sorsáról még nem született döntés, viszont a többi, zömmel külföldön működő gyárra a GM nem tart igényt.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.