Késik a Jaguar F-type

2002.05.21. 13:38

 
   
   

Határozatlan időre felfüggesztették a kis Jaguar roadster fejlesztését. Már korábban is szó volt róla, hogy a Ford anyagi nehézségei esetleg akadályozhatják az F-type karrierjét, de a pletykák után a Jaguar hivatalosan is megerősítette, hogy a sportgép megjelenése a közelebbi jövőben nem várható. Nem hivatalos hírek szerint a cég kénytelen a nagyobb példányszámban is eladható modellekre koncentrálni, amelyekkel nagyobb profit érhető el rövidebb idő alatt, így a cégtől a közeljövőben elsősorban újabb limuzin modellek várhatók. Ennek ellenére a Jaguar szakemberei nem adták fel végleg a roadster fejlesztését, csak félretették a terveket gazdagabb időkre, így elképzelhető, hogy - amennyiben a Ford kilábal a mostani válságból - az évtized második felében mégis napvilágot lát majd az F-type.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.