Megmenekülhet az AC

2002.06.20. 16:38

 
   
   

Nagy-Britannia legrégebbi, és egyik legkisebb autógyártója egyelőre tovább működhet. Miután a cég vezetése a múlt hónapban megkongatta a vészharangot, a hitelezők, akiknek jelenleg 9 millió fontjuk áll a sportkocsigyártóban, további haladékot szavaztak meg a cégnek. Emellett sikerült biztosítani a további működéshez szükséges anyagiakat is, így folytatódhat az 1901-ben alapított cég pályafutása. A gyártás, amelyet a múlt év végén függesztettek fel, hogy átköltözzenek Brooklandsből Weybridge-be, júliusban újraindulhat az új üzemben, és az új Mamba modellekkel, valamint a Cobra típus jelenlegi változataival a cég újra kimászhat a kátyúból. Állítólag az anyagi problémákat is az okozta, hogy a gyártás a tervezettnél jóval később indulhat csak meg az új helyszínen, így a termelés kiesése miatt a cégnek sokáig csak kiadásai voltak, bevétele nem.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.