Ford TeherautócsKa

2002.06.24. 14:48

 
   
   

Megjelent az első Ford Ka változat, amely eltér az eddigi egyetlen típustól. A Ka Van eredetileg egyedi széria volt, amelyet a British Telecom rendelt meg a Fordtól, ám sokaknak annyira megtetszett a hátsó ablakaitól és üléseitől megfosztott áruszállító kivitel, hogy a Ford megkezdi a típus értékesítését, egyelőre a brit piacon. Az autó egyébként szinte teljesen azonos a személyszállító változattal, még a motor is ugyanaz a vén 1,3 literes egység maradt, bár sokan reménykednek, hogy később megjelenik a dízelmotoros változat is, amely igazán vonzóvá tehetné a kisautót elsősorban városban tevékenykedő, egyszerre kevés rakományt szállító cégek számára. Arról egyelőre nem tudni, tervezik-e az európai forgalmazást is, vagy a Ka Van megmarad a briteknek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.