Hét év garancia a Chryslerekre

2002.07.08. 17:07

 
   
   

Mostantól hét év vagy 70 000 mérföld garancia jár a Chrysler, a Jeep és a Dodge összes modelljéhez. Sajnos a 7/70 garanciát egyelőre csak az Egyesült Államokban vezetik be, igaz a Chrysler egy szóvivője elmondta, hogy fontolóra veszik annak kiterjesztését Európára is.
A lépés elsőszámú célja a vásárlók megrendült bizalmának megerősítése, valamint a cég talpraállítása a gyengécske amerikai eladások által okozott anyagi veszteségekből. Mindeközben Európában minden eddiginél jobban megy a cégcsoportnak, ami nagyban köszönhető a common-rail dízelmotorok bevezetésének.
Az év első felében nyolc százalékkal nőttek a Chrysler és a Jeep márkák eladásai, a dízeles modellek száma pedig 62 %-kal magasabb, mint tavaly ilyenkor. Jelenleg az összes eladás 55 %-át teszik ki a csoport dízelei.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.