Készül a Nissan Almera új csúcsváltozata

2002.07.15. 11:19

 
   
   

Hamarosan új résztvevővel gazdagodik a kétliteres GTI-k piaca: a Nissan állítólag már teszteli az Almera 170 lóerős sportváltozatát. Az újdonság, amely elsősorban a Ford Focus ST170 közvetlen ellenfele lehet, az erősebb motor mellett hatásosabb fékeket, látványos légterelőket és hatsebességes kéziváltót kap majd. A gyártó egyelőre a típus létezését is tagadja, de állítólag már készülőben van a paletta többi tagjának sportváltozata is. A Nissan jelenleg híján van a sportos modelleknek Európában. Egyedül a Skyline GT-R típust forgalmazzák néhány országban, de ez a modell hamarosan kikerül a gyártó kínálatából. Az sem biztos, hogy az Amerikában és Japánban már bemutatott 350Z egyáltalán forgalomba kerül Európában, a sikeres szerepléshez azonban szükség van dinamikusabb modellekre is, amelyek iránt meglehetősen nagy a kereslet Európa nyugati felén.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.