Skoda Octavia RS kombi karosszériával

2002.07.18. 12:13

 
   
   

A Skoda legsportosabb modellje hamarosan két karosszéria-változattal is elérhető lesz. A kedden bejelentett kombi változatba ugyanaz az 1,8 literes 180 lóerős motor kerül, mint a csapotthátúba, és a két autó menetteljesítményei közt sincs érzékelhető különbség: a kombi mindössze 0.1 másodperccel lassabban, 8 másodperc alatt éri el a 100 km/h-t és végsebessége is mindössze 1 km/h-val marad el a hatchback 232 km/h-s adatától. A gyári fogyasztási adatok közt még ennyi eltérés sincs: vegyes használatban mindkét modellváltozat 8 litert fogyaszt 100 km-en.
Az RS Combi egyéb részleteiben is hajszálra megegyezik a sima RS-sel: 19 mm-el csökkentett hasmagasság, 16 hüvelykes felnik, 205/55-ös gumik, sportkipufogó és mélyebbre nyúló lökhárítók jellemzik az autó külsejét, míg a belső térben sportülések, háromküllős sportkormány és fémszínű betétek teremtenek megfelelő hangulatot a száguldáshoz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.