Új Dodge Viper októbertől

2002.07.18. 14:17

 
   
   

Nyilvánosságra hozták az SRT-10 típus árát. A nemrég elbúcsúztatott első sorozatú Vipert még az ősszel követi az utód, amelyet a gyári ajánlás szerint 80.000 dollárért forgalmaznak. Az első széria alapváltozata, az RT-10 72.000 dollárba került, míg a csúcsmodellért, a GTS ACR Coupéért több mint 82.000 dollárt kértek. Az új Viper egyelőre egyetlen változatban lesz elérhető, a vásárlónak pusztán a három elérhető szín - vörös, ezüst, vagy fekete - közül kell választania. Az SRT-10-est, amely külsőre kevésbé tűnik agresszívnek, mint elődje, a jól ismert V10-es alumínium motor 8,3 literes változata hajtja, amely kerek 500 lóerős teljesítményt képes leadni, jócskán megelőzve ezzel legnagyobb vetélytársát, a Chevrolet Corvette-et, amelynek legerősebb változata alig több mint 400 lóerős.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.