Csak 18 éven felülieknek!

2010.12.15. 06:16 Módosítva: 2010.12.15. 06:16

Arra kérjük olvasóinkat, hogy szavazzanak, ki legyen a közönségdíjas a videót beküldők közül és ki nyerje meg a Totalcar-ajándékcsomagot. Aznap este mi egyértelmű győztest hirdettünk Rekasi személyében, aki tökéletes Trabant/Wartburg-hangon tolta le a kört. Ezzel vitte el a díjat.

Mivel ő már nyert egyszer, így őrá nem szavazhatnak. A többi résztvevőre azonban igen. Nézzük először holysmoke (róla még hallani fognak) videóját, melyben leginkább egy ezres swift és egy vízzel teli slag keverékével száguld.

Máté egy enyhén hengerfejes Forma 3000-essel állt rajthoz, és igaz, hogy helyenként elvette az elektronika gyújtást, azért becsülettel végigkövetett minden kanyart és használta a bögrét.

tzzttzzt komolyan vette a feladatot, elővette a létező legnagyobb befőttesüveget, majd már-már Ariel Atomot megszégyenítően nyomult.

Korántsem volt még vége, bár ebben a pillanatban már mindenki a hasát karmolta a röhögéstől, mert jött Ubyka, aki ralisra vette a formát, a végén racsnival.

Közönségdíjas legyen:

De ez még csak amolyan bemelegítés volt az éjszakai aljasságra. Valamivel 11 óra után ugyanis jött a következő feladat: ehető anyagokból készítsen Ponton-Mercedest és Csikós Zsoltot! A díj egy Clarion fejegység volt. Itt aztán elszabadult a pokol, szem nem maradt szárazon. Heroikus küzdelem bontakozott ki, de igyekeztünk objektívek maradni és egyenlő esélyeket biztosítottunk mindenkinek. A határidő lejártakor minden résztvevő szavazott a másik alkotására, így három kör után laceeee lett a nyertes, aki csak ennyit fűzött hozzá:

Ponton Merci + Csikós mogyorós csoki edition,

Egyetemisták vagyunk… sör , bor, vodka és mogyorós csoki volt csak itthon.

Végleg meghaltunk mindannyian, a keménymag már egymáson is nevetett, a művek zseniálisak voltak, tessék:

Szavazzon!

Most pedig szavazzanak önök, kié legyen a közönségdíj, a prémium külső-belső mosás az EZ Washtól:

Ezek után már biztosak voltunk benne, hogy lesz olyan közülük, aki nem hátrál meg hajnali negyed háromkor sem, a Perverz Hiéna megkapja a magáét. A díj egy Sony négycsatornás erősítő volt, de meg kellett küzdeni érte. Az, hogy olyan is akadt, aki az életét kockáztatta… nos, fanatikusok. Ez volt a feladat:

az I love Totalcar feliratnak kell megjelennie a beküldött fényképen, méghozzá egy mezítelen köldök köré írva. És ez még nem minden. Kell, hogy a képen legyen egy penge verda is, mindenféle montázs és trükk nélkül. Lehet ez matchbox vagy igazi autó (utóbbi nagyobb súllyal esik latba), a lényeg, hogy látszódjon a fenti felirat a köldök körül és maga az autó is, ami nem kép, hanem egy valós, három dimenzióban kiterjedő tárgy. (Ha elhanyagoljuk a kép papírjának vastagságát.)

Női köldök gazdástul, felirattal, igazi penge verdával tuti befutó, de az is meglehet, hogy egy ügyes kompozícióval és jó autóval egy szőrös sörhas viszi el a díjat.

Ha most azt gondolják, hogy ez lehetetlen hajnali negyed háromkor, nos, tévednek. A végeredményt ugyanúgy körbeszavazással döntöttük el, de csak a harmadik fordulóban, valamikor négy óra tájt. Az erősítőt holysmoke vihette haza, aki ma már valószínűleg nincs az élők sorában, mivel békésen alvó feleségén követett el merényletet annak tudta nélkül. Ezt nem lehetett überelni, pedig a többiek is komolyan próbálkoztak.

Most döntsék el önök, kié legyen egy szintén prémium külső-belső EZ Wash-féle mosás. Kapaszkodjanak! A felhozatal következik.

Szavazzon!

Lehet, hogy most megbotránkozik, lehet, hogy nem érti, de elhiheti: hajnalban rettenet jót szórakoztunk rajta mindannyian. Leginkább azok, akik beküldték képeiket, bizonyítva ezzel, hogy a Totalcar B-középpel vigyázni kell, mert ezek megcsinálják. Le a kalappal és köszönjük a rengeteg vidám percet.

(A szavazás ma este, december 15-én, 22.00-kor zárul. Eredményt az akkori állás alapján hirdetünk.)

Egyetért? Vitatkozna vele? Véleményét elmondaná másoknak is?

Tegye meg a publikáció blogposztján!