18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A trollnak nem kicsi a farka

2011.12.24. 17:12

Máskor ellenben hosszú sorozatokkal pásztázza kommentelőtársát:

@TUDOD, A CSIBE: „beragadt a caps lockod, kispurdé? :) Inkább húzd el a beled a munkaügyi központba az anyád bolhás szoknyája mögé, hátha betesznek szenet lapátolni a többi bokszos fajtársad közé, legalább lesz valami értelme hogy a világraszartak... Persze én nem vagyok rászistá, csak rühellem akinek sötétebb a bőre mint az enyém ;)”

És a Szlovák rendszám – szívsz vagy fizetsz című Belsőség-posztban kollektív zsidózás mellett csillant meg egy ihletett metaforát is:

@mauser: „jujj te vigyázzál kollega mert elkezdted kompromittálni a metéltfaszú TC-t megint már szrat izzad a bende valaga, mindjárt érik neked is a egyházi átokkal kevert moderáció! Biztos burokban él a tisztelt szerkesztőség, vagy beszartak a jeruzsálemi haverjaiktól, hogy miket el nem tűrnek egy ilyen fórumon, gyorsan szőnyeg alá söpörni az egészet mert seggberúgás jön, kényes témákkal itt nem foglalkozunk csak gnóm tibike meg debil zsoltika épp aktuális roncsára rejszolással.”

De a szlovák rendszám témája volt az, ami aktiválta a detonátort Ubul agyában, és elsütötte az egyik legszebb, legtömörebb, több szerzőt is érintő gyalázást:

„mi van zirig, te tót szarputtony, hirtelen kényelmetlen lett a nagyigazság, megint be kellett izzítani a cenzurat, mert túl sokan igazoltak rá a véleményemre? Attól még nekem van igazam, és pont akkora szarkupac vagy mint a puszipajtás palóc haverod, vagy a zugbuzi robika, gnóm tibike, vagy a kopasz spannod akit még egy svéd is be tud palizni bazmeg ;)”

Régi, női kommentelőnkhöz sem különösebben kedves a mi harminc körüli, Győr-környéki, golfos trollunk, aki egyébként december 20-án védte meg szakdolgozatát egy nyugat-magyarországi egyetem levelező szakán idegenforgalmi és szálloda szakon, és most épp január eleji záróvizsgájára készül. Tán ezért is trollkodik mostanában viszonylag keveset - annál jobb idegenforgalmi szakember válik majd belőle. Na de ha nem készül záróvizsgára, hát ilyen fickósan kommunikál a hölgyekkel:

@Zsit (nyau és rémizé): „És nem bírom a bajszos picsákat, legalább odafigyelhetnél, hogy milyen képeket raksz fel erre a szaros netre. majd akkor told ide a képed ha önállóan megy egy hengerfejcsere, mami, addig írd a bugyiszagú tetves blogodat. Mindenki jól jár vele. Akkor meg húzd szét a nagyajkaidat hugi, én meg vákumra szívom a csiklódat. Utána meg jöhet a ritka alkalo, pöröghetsz a farkamon! ;) De te ajtót tévesztettél puncimókus, ez a kanszagú öltöző, gurulj el a donnára, cotcotra vagy a többi menszi szagú trágyahalomra a puncipajtások közé.”

Ubul nem tud örülni az olyan apróságoknak, mint hogy Stohl Buci életben maradt, és ha már rájött az agyérgörcs, tótozik egy jót. Ebből is látszik, hogy Ubul nem egy egyszerű turbómagyar - ő csak oda akar rúgni, amiről azt hiszi, fáj. Életművéhez tartozik méf egy gyanús maszturbálós weboldal, a Gery.atw.hu, ami maszti.atw.hu fejléccel jelenik meg. Hónapok óta epedezve várjuk, mikor indítja be spéci recskaportálját, de a trollkodás még mindig lefoglalja minden energhiáját.

Ubul saját nevén is aktív, de úgy természetesen sokkal visszafogottabban kommentel. Már ha nem valami náci portálon helyesli a holokausztot. Karotta is egészen elcsodálkozott, amikor elmondtuk neki, hogy aki rendszeresen lájkolja a posztjait, az maga a Rém. Ubul a magánéletben annyira szolid illető, mentes minden túlzástól, hogy saját nevén vezetett Youtube-csatornáján Selena Gomezt, Fluor Tomit és Falcót lájkolgatja. Szakmunkás létére igen jól fogalmaz, rusztikus szókincse olvasott trollt tételez fel, bár irodalmi jellegű fórumokban nem akadtunk nyomára. Igaz, nem is kerestük. A Kurucinfón is saját vezetéknevén kommentel, persze az itt kommentelést a Kurucinfo jellegéből fakadóan nehéz volna trollkodásnak nevezni, hiszen ott a zsidózás szigorú normakövetés. Ennyiből tehát sejthetik, milyen érzelmekkel viseltetett szerkesztőségünk Ubul iránt: néha csodáltuk, de nem nagyon nem kedveltük.

Sokszor ábrándoztunk, milyen jó lenne megtudni, ki ez az istenverte gyökér. Akkor megverhetnénk, mint Jay és Néma Bob az egyszeri kommentelőt, vagy legalábbis kitalálnánk valami nagyszerű tréfát a rovására. Az Insider Pista-projekten felbuzdulva sokat gondolkoztunk, ki lehet ez a kis csíra. Az nyilvánvaló, hogy úgy néz ki, mint Gollam, ezen kívül annyi valószínű, hogy Győrben vagy Győr környékén lakik (ez bejött), és Suzukija van (ez nem). Volt már az Indexen lebukott troll, de az Egy dunántúli troll élete című cikk címszerelpőjét, az egyik Tesco áruház középvezetőjét saját beosztottja buktatta le. Esküdni mertünk volna, hogy ez Ubullal nem történhet meg, őt viszont a trollvégzet érte utol: a felszabadult trollkodás mámorában elkövetett néhány elemi hibát. Nem lehet hatszáz féle nicket és emailcímet váltogatva a végtelenségig fosni a kommenteket és a gyűlöletleveleket, ez van.

Mi volt a banánhéj, amin elcsúszott gajcsos kis troll-lába? Olyan komolyan dolgoztunk az ügyön, hogy utólag vicces is. Már tudtuk a munkahelyét. Az édesapja munkahelyét, volt továbbá egy fotónk a péniszéről is, mert hibái között szerepelt, hogy valamelyik, általunk ismert emailcímével regisztrált az Index Mutasd a farkad fórumába. Aztán észbe kapott, és törölte a regisztrációját, de volt olyan degenerált, hogy egy korábbi hozzászólásában megadta egyik emailcímét, ha esetleg valakinek kéne még kép a hímvesszőről. Azt is tudtuk, melyik középiskolában végzett 2003-ban, tehát olyan 27 körül járhat, és tudtuk, hogy ő az az ember, akit még a Gyakori kérdésekről is kitiltottak. Vajon trollkodott?

Volt tehát egy emailcímünk és egy csomó hozzá tartozó trollnevünk, de a Google egyszerre csak kiköpött egy Ubul-érdekeltséghez tartozó valódi nevet, onnan aztán igen gyorsan ment minden. A Ubul a simsonos fórumon rendszeresen kommunikál, hozzá képest egészen normális stílusban. „Az én gyári nem tuningolt 51-esem a 60-at amit a gyár garantált azt hajszálra ki is viszi eggyel se többet vagy kevesebbet és ilyenkor az is 6000 körül mozog. Ezeknek a műszereknek a lételemük a pörgés.” Persze a Simson Klub találkozóin óhatatlanul összefuthat valakivel, aki szájon vágja, talán ez is a jómodor irányába hatott rá. Én meg csak borzongva tudok belegondolni, hogy két Simson-találkozón is jártam, és simán lehet, hogy szemtől szemben álltam Ubullal, ami majdnem olyan hátborzongató, mint amikor Hanniban Lecter elsétál a parti bazársoron Starling nyomozó mellett.

Tudtuk tehát a nevét is. De mi a szemébe szerettünk volna nézni, mert bár a diszkóöves gatyóból kifittyedő pénisz is szórakoztató volt egy ideig, egy arc mégis más. Nem véletlenül hordanak többen nadrágot, mint maszkot. Túrtuk hát a tablóképeket, szerencsére mostanában már mind fent van, vagy legalábbis elég sok. Az ő ipari szakközépiskolájában jellemzően olyan tablóképek készülnek, melyeken szinte mindenki elmenne Ubulnak. Ott tartottam tehát, hogy tudtuk a nevét, a Facebookon is fent van, mellesleg ott is elég aktív. De Ubul nem volt egyikünk ismerőse sem, és Ubul csak a profilképét osztja meg a nyilvánossággal, az meg valami gót betűs német tábla. Hogy találhatnánk róla mégis egy képet? Nézegettük az ismerőseit, melyiket kéne megkörnyékeznünk, de senkit se láttunk, akire ilyen komoly konspirációt bízhattunk volna.

Ez idő tájt volt nagy sztori a Budapesten kirabolt japán motoros, Kunio útja, talán emlékeznek: akinek Zirig kolléga szerzett motort a 6x6 Taxi jóvoltából. Kunio aztán ezzel a motorral folytatta a világjárást. Rengeteg érdekes kalandja volt, Angliában gyógyszerkísérletre jelentkezett, de mi ez ahhoz képest, hogy közben maga Ubul jelölte ismerősnek?!  Kunio pedig jól nevelt japánhoz méltón minden magyart visszaigazolt. Ott figyelt hát Ubul a Facebookon a mi Kuniónk ismerősei között, saját néven, de igazi paranoid trollhoz méltón nem töltött fel magáról rendes profilképet.

Árpád írt Kuniónak, aki ekkor már Japánban volt, van egy trollunk, aki az ő Facebook-ismerőse, kéne róla kép, küldjön már, legyen szíves. Kunio viszont, Ubul japán ismerőse postafordultával válaszolta, hogy Ubul sajnos az ismerőseivel sem oszt meg magáról képeket. A pénisz mutogatása ismeretleneknek tényleg más. De aztán Vályi Pista vette a fáradságot, és végignyálazta a győri intézmény honlapját, úgyhogy már akár a hátunkra is tetoválhatjuk Ubul portréját, mert sajnos a netes tablóképét elfelejtette meghekkelni.

Egy a baj: közben észrevétlenül odáig jutottunk, hogy Ubul már nem érdekel. Ha néha fröcsög egy jót, valamelyikünk kelletlenül kimoderálja, ennyi: mint egy elmúlt szerelem. Elvesztettünk egy trollt. Az majdnem olyan, mintha elvesztettünk volna egy barátot. Vagy legalábbis mint amikor az ember levágja a kedvenc disznaját. Ubul! Ha van benned egy cseppnyi vér is, folytatod!

A következő oldalon linkek Ubul munkásságából és néhány szép levél!