18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A trollnak nem kicsi a farka

2011.12.24. 17:12

FÜGGELÉK

Ubul kommentjei válogatás nélkül:

Ultimate Ubul

Kígyóubulka

Kígyó.ubulka

Golf 1,3 CL – Megkérdeztük a közlekedésmoderátort fórum

Fabi 1,4 8V

Ubul

--

Ubul levele Zirig Árpádhoz a karácsony szentségéről

Ekkora normális keresztény kultúra ellen elkövetett ocsmány undorító szokást, hogy ti éppen karácsonyra időzítitek az amúgy jogosan és megalapozottan kapott kritikai leveleitek közzétételét csakis egy ilyen bibsi szelleműségben futó színvonaltalan szennylap mint a zsindex "autós szaklapja" követhet el. Mert ugye kihangsúlyozom: ezt a levelet EGYÁLTALÁN NEM a szánalmas TC féle belsőházi pöcedödörbe szántam, karácsonyra, hanem konkrétan a te hülye hobó fejednek, hogy valami ragadjon rád a mocskon kívül. Aztán utána lehet gondolkozni, hogy akkor ki dobja szemközt a jóízlést egy marék szarral.

Mondom, ha hiányozni fog ebből a levélváltásból egy szó is, vagy átírsz benne valamit, bepostolom az eredetit majd a kibaszott blogotokba, annak ellenére hogy 2 éve már egy sorra se méltattam azt az oldalt. Csak hogy hitelesek maradjunk ugye, mert az az újságíró első erénye.

Ubul levele Bende Tibornak, a Totalcar.hu Kft ügyvezetőjének

gratulálok tibike, te debil fasz, újfent sikerült alaposan pofánköpnöd az "autós újságírói tekintélyed" de ebben a világnagy baromságban amivel beleszartál a saját környezeted kollektív táljába az a vicc, hogy nem magadnak vettél kocsit, szó se volt róla hogy az eddig is sokat szopatott asszony meg kölykök otthon rágerjedtek volna egy bilihez mérten is szűk, biztosnágtalan, fapados foskupacra, ami még a hulladék camry után is egy illogikus lépés volt.
De már gyanítom a bende-klánban valami élet ellenes vírus pusztítja az eredendően is kevés agysejtet a tagok között, aminek lényege a fordított evolúció, tehát ha valami szar tegyük még szarabbá.
Ennek egyenes ági következménye az a nettó igénytelenség, ahogy te kinézel, így folytatva lazán elhiszem ha valaki azt mondja hogy az évtized közepére te már a fán ugrálsz középafrika valamelyik dzsungelében a hülye bárgyú fejeddel, és antropológiai szakemberek fognak vizsgálgatni szondával a seggedben, hogy végre megtalálják a neadervölgyi ember meg a homo sapiens közötti evolúciós zsákutcát.
És hiába tűnik úgy hogy ez a kibaszott elmebajod erősen fertőzi a környezetedet, valahogy egy jelentéktelen része a tc-s bandának ellenáll az elmebajodnak, úgyhogy igyekezzél hamar visszamászni a fára, az egész magazinnak használna a dolog. Már most se lógnál ki a gnóm fejeddel egy rakat orangután közül.

üdv, a kedvenc szájbaszaród: Ubulka

Kapcsolódó blogposztunkban hozzászólhat!