Moszkvai szalon - a csajok!

2012.09.09. 14:26

Egyvalamit egészen biztosan ki lehet jelenteni - az orosz autónál sokkal jobb az orosz nő.

Mint tudjuk, az orosz populáció sok mindenben szűköldködik, de jó csajokban nem. Hát még, ha egy nemzetközi autószalonról van szó, ahol igazán bizonyítani kell, hogy Moszkvába igenis, minden földöntúli skálázású árképzést, geológiai léptékekben mérendő hosszúságú dugókat, a fenyegető arcú gengszterek jelenlétét fenyegető arcú rendőrök jelenlétével ellensúlyozó nyomasztást félretéve is el kell menni. A sok jó nő az egyik legjobb országimázs-tupírozó eszköz. Pláne, ha azok a jó nők olyanok, mint a Moszkvai Autószalon csajai - hihetetlen, de ha az ember épp csak rájuk emeli a kameráját, máris őszintén, mindenféle mesterkéltség nélkül mosolyognak. Oké, a többségük. Mindegy is, ne filozofáljunk, ez nem megfelelő hely az ilyenre - inkább nézzünk.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.