Induljon jól a napod, de az autód is!

2012.11.01. 11:48

Nem csak téligumiban, de akkumulátorban is megoldást adunk könnyen, gyorsan, olcsón. Raktárról, természetesen. A Totalcar Áruház megoldja.

A vénasszonyok nyara véget ért, sokkal melegebb nem lesz már idén. A csendes kertvárosi utcákat felzavarja a nyökögő indítómotorok és a csattogó bikakábel-csipeszek zaja.

   00344

Megvalósul a rémálom, amikor a deres szélvédő mögött elfordított slusszkulcs csak egy elhaló klattyanást tud kicsikarni az autóból, közben a hátsó ülésen viháncolnak a kölykök, akiket tíz perc múlva kell kitenned a suli előtt.

Ne várd meg, ha gyanús az akku, a Totalcar Áruház megoldja. Könnyen, olcsón, gyorsan, raktárról, igényeid szerint, Swifttől tankig, minden méretben. Tényleg.

Ha olcsó, de biztos megoldást keresel, a te választásod az Electric Power akkumulátor. Ha ragaszkodsz a neves márkákhoz, válassz Boscht, Bannert vagy Vartát!

Ha nem a név, hanem a megoldás az érdekes, közelítsd meg a témát a méret szerinti kereső felől, biztosan találsz megfelelőt.

Jó, de hol?

A Totalcar Áruházat az aruhaz.totalcar.hu címen lehet elérni.

Természetesen jelen vagyunk a Facebookon is, klasszikus elérhetőségeinket pedig megtalálod az Áruház oldalán.

Egyébként meg most tessék jobbra nézni, rögtön itt van néhány ajánlatunk.

   50500-BAN

Persze, megértjük azt is, ha ragaszkodsz a régi, megszokott akkumulátorodhoz, ezért kínálunk akkutöltőt éjszakára, bikakábelt reggelre.

Vettél egy buszt? Kamiont vezetsz? Van egy tankod? Nincs probléma, teherautó-akkut is kínálunk.

Apropó, ha személyesen hozod be régi akkudat, mérettől függően 1000-4000 Ft közötti összeget jóváírunk az új akkumulátorból. Van ennél jobb ajánlat?