Abroncs-címke és karosszéria a Totalcar Áruházban!

2012.11.08. 15:41

Nem állunk meg - majd harmincezer új terméket pakoltunk fel a napokban. Van miért ránk kattintani!

Említettük már, hogy téli gumit, akkumulátort és olajat bőven találtok nálunk, de nem érjük be ennyivel. A napokban majdnem harmincezer cikkszámot töltöttünk fel az Áruházba, javarészt új, utángyártott, méretpontos karosszéria-elemeket, lámpákat.

  
 

Faragtunk kicsit a gumaibroncs-katalógusunkon is - a november elsejétől kötelező abroncs-címkéket nálunk is megtalálják. Értelmezésükhöz segítség lehet az erről írott cikkünk.

   gumi

Elkészült közben méret szerinti keresőnk a hóláncokhoz is, és - gondolva azokra, akik még a régi akkuval birkóznak - megjelentek a bikakábelek és az akkutöltők is.

Betalicskáztuk a Motip-termékeket is, mintegy mellékesen pedig megjelentek a minőségi, Swag gyártmányú fagyálló folyadékok, egész speciáls minősítésekkel.

Autóépítők és dekormesterek örülhetnek a xenon-szetteknek - ezek utcai használata természetesen továbra is illegális, ezért pályára, kiállításra, versenyre ajánljuk őket.

Jó, de hol?

A Totalcar Áruházat az aruhaz.totalcar.hu címen lehet elérni.

Természetesen jelen vagyunk a Facebookon is, klasszikus elérhetőségeinket pedig megtalálod az Áruház oldalán.

Egyébként meg most tessék jobbra nézni, rögtön itt van néhány ajánlatunk.

   2408-TUN-OSZ

Szerszámban is erősítünk, folyamatosan töltjük a hobbi-szerszámokat, hamarosan pedig a profikat is megcélozzuk néhány ütős ajánlattal.

A szezonra való tekintettel az egyik leghangsúlyosabb természetesen a Téli termékek kategória - autótakaró ponyvákkal, téli kemikáliákkal erősítettünk.

A kollégák már töltik a következő adag cikkszámot - azért addig is keressetek minket a Facebookon, kíváncsiak vagyunk rá, mit hiányoltok.