Várjuk az igazi telet a Totalcar-Áruházban

2012.11.30. 11:55

Felkészültünk, hogy ön is felkészülhessen. Extrém minősítésű fagyálló-folyadékok, téli szélvédőmosók, hólánc, téli gumi és megannyi finomság vár önre is a Totalcar Áruházban.

Nem állunk meg, dolgozunk. Az utóbbi egy hétben közel nyolcszáz új cikkszámmal bővítettük a Totalcar Áruház választékát.

Az olcsó, minőségi téli gumik és akkumulátorok mellett végre elérhetőek a méretpontos gumi- és szövetszőnyegek, valamint csomagtér-tálcák is. Csomagtartó-katalógusunk is bővült harminc új típussal, majd harmincezer cikkszámot tartalmazó karosszéria-katalógusunkat pedig folyamatosan töltjük termékképekkel.

 P5519-BAN 

Extrém igények kielégítésére felvettük a Febi és Swag fagyálló-folyadékokat, ezeket főleg az újabb Mercedes, BMW, VW, Opel és Renault motorokhoz ajánljuk. Téli termékeink között természetesen megtalálhatóak a legkülönbözőbb téli szélvédőmosók, zár- és szélvédő-jégoldó sprayk, jégkaparók, hókefék, de akár az utólag beépíthető elektromos ülésfűtés is.

Jó, de hol?

A Totalcar Áruházat az aruhaz.totalcar.hu címen lehet elérni.

Természetesen jelen vagyunk a Facebookon is, klasszikus elérhetőségeinket pedig megtalálod az Áruház oldalán.

Egyébként meg most tessék jobbra nézni, rögtön itt van néhány ajánlatunk.

Folyamatosan bővítjük az elektromos extrák választékát is, így már elérhetőek a 12V-ot 220V hálózati feszültséggé alakító inverterek többféle méretben - telefontöltőtől a komolyabb fogyasztókig, akár 1000W névleges teljesítménnyel.

 XX000171 

Nem feledkezünk meg a hobbigarázsokróé sem, krokodilemelőtől a multiméteren és az elektromos kerékfújó kompresszoron át egészen az optikai fagyállómérőig sokféle hasznos szerszámot kínálunk igen csábító áron.

 XX002012 

Gondolunk a szűkebb rétegekre is. Akit a tél és a hideg nem riaszt el a motorozástól, ajánljuk figyelmébe a motorkerékpár-olajakat és a motorakkukat is. Japánautós olvasóinknak pedig kiváló gyári Mazda, Nissan és Honda motorolajakat kínálunk - persze az eddigi Ford, GM és BMW gyári olajak mellett.

Ja, és el ne felejtsük: a végösszegtől függően remek ajándékok közül választhat minden 5000 Ft felett vásárló ügyfelünk - egy kicsivel feljebb pedig akár egy Totalcar jubileumi bögrét is választhat!

Amíg pedig a kollégák végre feltöltik a sokak által várt elektromos kerékkulcsot az Áruházba, keressetek minket a Facebookon, kíváncsiak vagyunk rá, mit hiányoltok.