Legyél Ken Block anyósa!

2013.03.13. 13:42

Tavaly sokak bánatára Bécs volt a Gymkhana World Tour legkeletibb állomása.
Most, ahogy azt már korábban megírtuk, Ken Block végre Budapestre is ellátogat.

Nem a várva-várt Gymkhana 6 videót, hanem egy reklámfilmet jön forgatni, egy 180 lóerős Fiesta ST-vel, ami a napokban kerül a Ford kereskedéseibe. Most a kétkedők is láthatják, hogy nem kell neki egy 650 lóerős épített autó az eszméletlen gyors és pontos pörgéshez, faroláshoz, kanyarodáshoz vagy tolatáshoz.

Ahhoz, hogy ezt testközelből átélhesd, csupán egy egyszerű feladatot kell megoldani. Készíts egy képet vagy videót. Egyetlen megkötés van csak, kapcsolódjon Kenhez és a Fiesta ST-hez. Lehet zene, tánc, vers, tényleg bármi. A műveket a Ford Facebook oldalára kell feltölteni. A legjobbat egy zsűri és maga a sztár választja ki. Ha van olyan, akit nem motiválna eléggé néhány kör Ken Block mellett a jobb egyben, olvasson tovább, nincs még vége a megszerezhető jutalmaknak. A kiválasztott maga is kipróbálhatja a vadított Fiestát, és az élményeket magával a sztárvendéggel is megbeszélheti, egy exkluzív közös vacsora alkalmával. Ahogy eddig megismerhettük Ken Blockot, nem kell attól félni, hogy nem lesz elég barátságos a hangulat.

Néhány tipp, hogy mire kell figyelni: amit feltöltesz, legyen eredeti, igényes és kidolgozott a munka, és illeszkedjen a megadott témához. Munkára fel! A feltöltési határidő 2013. március 18, reggel 9 óra.