Bandázz holnap a Totalcarral!

2014.03.28. 11:10

Végre itt vannak az első napos hétvégék, kár is lenne a szobában dunsztolódni, ezért inkább irány a Parkoló Parádé! Töltsetek el velünk egy laza beszélgetős délutánt, és hozátok el a kedvenc járműveiteket. Lehet autó, motor, vagy akár roller is, az ára nem számít, csak az, hogy érdekes legyen. Helynek sem leszünk szűkében, az eseményre megkaptuk a Hungexpo egyik parkolóját, amit az Albertirsai útról tudtok megközelíteni, a IV. kapun keresztül.

A hepaj nem töri ketté a napot, ugyanis délután háromtól este hatig miénk a terep, szóval a családi ebédet kényelmesen be lehet lapátolni előtte. Az sem fog csalódni, aki konkrét tartalomra vágyik: az OMG Visuals csapata ott helyben veszi fel a Totalcar TV tavaszi szezonjának első felkonfjait (és ki tudja még, mit), így ezeket le is vetítik. Aki volt már ilyenen az tudja, hogy a felkonfok felvétele legalább olyan szórakoztató majomkodás tud lenni, mint maga az adás.

Mégis, kit várunk?

Kirekesztőek vagyunk mi? Nem hinnénk, hiszen a mi rendezvényeinket aztán elfér egymás mellett a Kispolszki és a Nissan GT-R, a Citroen Berlingo és a Ferrari. Csak legyen szép, sőt, legyen parádés és használható. A garázslakó, aszfaltot és benzinkutat évek óta nem látott kiállítási tárgyak hidegen hagynak. Az autó-motor az, ami megy és használják, minden más csak dísz.

Érdekes járműved van? Hozd! Vagy csak jól akarod magad érezni és lazítani egy kicsit? Gyere el!

Az évek során bebizonyosodott, hogy a miénk az egyik legjobb olvasóközösség, és jó hangulatból holnap sem lesz hiány. Akár a műsorfelvételen, akár egy autót körbeállva, hosszasan sztorizgatva a haverokkal, de azt garantáljuk, hogy unatkozni nem fogtok. Az időjárás sem tehet keresztbe, ha esne az eső, akkor az egész programot betoljuk tető alá. Étel-ital, vécé lesz, szóval tényleg minden adott egy kellemes összeröffenéshez, már csak ti hiányoztok, hogy ilyen jó legyen a hangulat: