2014.03.31. 18:47

Hogy hogyan? Ingyen, emberek, ingyen! Pár éve már szervezzük a Totalcar.hu-hoz kapcsolódó rendezvényeinket és ez alatt az idő alatt bizony beleláttunk egy kicsit abba, hogyan is kéne ezt szerintünk csinálni. Valahogy így.

Egyszerű a képlet, itt nem feszülnek egymásnak érdekek és emberek, ez nem más csak egy kellemes hangulatú buli. Sok-sok csodás dologgal, sok-sok keréken. És persze velünk!

És a lehető legtisztább, legbarátibb megoldás: a nézőknek ingyenes.

Ezt kerestük és törvényszerű, hogy egymásra találtunk a a Magyarországi Bogarasok Klubja a Mini Club Hungary, és a Trabant-Wartburg Klub vezetőségével, akik immár negyedik alkalommal szervezik meg az Oldtimer Premier-rendezvényt a budaörsi Premier Outlet területén.

Hogy miért jó ez nekünk?

Pontosan azért, mert bárki eljöhet. És nem kerül pénzbe, mindamellett mégis mindent megkap a látogató, amit csak akar és kíván. Kulturált környezet, rendes emberek, semmi száguldozás. Nyugalom-békesség. Reméljük, hogy ezúttal is jó orral szagoltuk ki magunknak a szarvasgombát.

Ígéretekkel tele van a padlás, de ezek a srácok dolgoznak is. Ott vannak a placcon, bejárják velünk, részletekbe menően képesek választ adni (hol a konnektor?) és konstruktívak. Nem azzal kezdik el megoldani a gondokat, hogy elmondják, miért NEM lehet, hanem éppen fordítva.

Ez egy rohadt jó rendezvény lesz. És mi ott leszünk, készülünk nagy standdal, sok autóval, élő műsorvezetéssel.

És nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy senki nem fog csalódni. A gyerekeknek ugrálóvár, arcfestés, lufi-hegyek és játszótér, a felnőtteknek 90 üzlet (a rendezvény idején kedvezményekkel), temérdek büfé- és étterem és persze gyönyörű autók hegyekben, napsütés és oldott hangulat.

Itt nincs feszkó, nincsenek bunkó biztonságiak, csak pár világos szabály a parkolást illetően és lehetséges (de nem kötelező) előregisztráció azoknak, akik megmutatnák járművüket. Ami lehet bármi, aminek kereke van.

Bővebb információt a rendezvény zökkenőmentesen működő, minden kérdésre választ adó honlapján talál. Friss híreket és aktuális képeket a Facebook-oldalon.

Hamarosan pedig összeállítjuk a standunkat és előrukkolunk azzal, mit is viszünk ki mi, természetesen magunkon kívül.

Április 26. Ezt vésse fel a naptárba, ha nem akar lemaradni erről a remek buliról és nem szeretné a családi büdzsét romba dönteni egy statikus múzeumi túrával.

Aki szereti a gépeket, az itt lesz. Akinek nem csak üzlet, hanem főleg szórakozás az old- és youngtimerezés, az ne maradjon otthon!