Parkolj velünk ezen a szombaton is!

Parkoló Parádé 2.

2014.04.09. 13:19

A kortárs újságírói terminológia felszopónak nevezi azt a műfajt, amikor egy írás egy témának, egy másik cikknek vagy egy rendezvénynek megágyaz. A kifejezés eredetét hagyjuk, amúgy pedig nevezhetjük köznyelviesen ezt beharangozónak is. Amit most ajánlunk, az a Totalcar legújabb produktuma, amelyre – bár még csak egy alkalmat élt meg – túlzás nélkül mondhatjuk, az egyik legjobb autós bandázás manapság. Ez a Parkoló Parádé, amiből április 12-én, azaz most szombaton jön a második kiadás.

Nincs két hete, hogy a Hungexpón megkezdtük az idei programok sorát. Március utolsó hétvégéjén egy laza délutáni közös parkolást tartottunk, amire sikerült odacsődíteni egy igazán sokszínű és méretes autóparkot. A Parkoló Parádé 2-nek ugyanaz a célja, mint az elsőnek volt: összehozni egymással az autóbuzikat egy pár órás programra, ami nem lopja el az egész szombatjukat. Egy bandázásra, ahol tippeket, telefonszámokat cserélhetnek; ahol nem ciki, ha három órán át filozofálnak egy nyavalyás váltógombon.

Levontuk a tanulságokat, és már sejtjük, mi kell ahhoz, hogy ez a múltkorinál még jobb legyen. Itt van mindjárt a büfé-kérdés. Erre kaptunk egy ígéretet, hogy olcsóbb lesz, mint múltkor volt. Tervezünk a gyerekeknek egy külön programot, de ezt nem mernénk megígérni, ahogy egyelőre a parkoló parádés pólót sem, a hátralévő napokban viszont megteszünk mindent, hogy ezeket elintézzük. Egy biztos, matricát mindenki kap. Ha valamiért nem nyomnánk a kezedbe, akkor kérj bátran, jutni fog mindenkinek.

Sikerült lebeszélni a Hungexpóval, hogy a korábbi placcot kapjuk meg, így mégsem kell új helyre mennünk, maradunk, ahol voltunk. Szóval felejtsétek el a kettes kaput, mert ugyanúgy a négyes kapun tudtok majd belépni, mint legutóbb. Parkolóból bőven akad most is: aszfaltos és murvás, napos és árnyékos – amit csak akartok. Pokrócot, piknikszéket is hozhattok, hely lesz hozzá. Ja, és persze most is lesz TCTV-s felkonf-felvétel, így akit érdekel, hogyan készül brandünk ékköve, a tévéműsor, az itt megfigyelheti a folyamat egy részét.


Járd be a helyszínt. (A kukásautó mögött van a négyes kapu.) A Parádé helyszínéről további képeket itt találsz

Higgyétek el, szuper érzés nekünk az olvasót hús-vér formájában látni. Ha az autóját is elhozza, na, az külön nagy élmény, de egy ilyen rendezvény sosem rólunk szól. Ez egy autós bandázás, ami mindenki számára nyitott. Mi ehhez adjuk a terepet, ahogy legutóbb, úgy most is ingyen. Autósoknak, motorosoknak, de a bringások se maradjanak otthon. A helyszín tehát: Hungexpo, Albertirsai út. 15.00-kor kezdünk, 18.00 után pedig hirtelen kiürülnek majd a parkolók. Ha neajdisten esne szombaton, az sem katasztrófa. Van itt fedett placc is, ahova autók nélkül ugyan, de be lehet bújni.