Száz forint a Babetta az Oldtimer Premieren

2014.04.24. 10:01

Ha valakihez eddig még ne jutott volna el, szombaton Oldtimer Premier a biatorbágyi Premier Outlet Center parkolójában. Hogy miért is annyira jó program ez leírtunk már itt, itt és itt, most viszont egy új fejleményről írunk, ami a motorosokat sem hagyja majd hidegen.

Bár az Oldtimer Premier első sorban a szép veteránok kedvelőinek ünnep, közhelyesen szólva itt mindenki megtalálja a számítását. A rendezvény alatt például tekintélyes leárazásokkal vonzzák a vásárolni vágyókat a parkolót övező boltok, az autócsodákra immunis gyerekeknek pedig lesz játszóvár, lufihajtogatás, arcfestés, amit akarnak.

Abszolút családbarát rendezvény ez, ami első sorban az autókról szól, másod sorban meg minden másról. Például a Babettáról. Igen, a csehszlovák remekműről van szó, amit száz forintért hazavihet az, aki megnyeri a szlalomversenyt. A szlalom is Babettával megy, szóval lesz itt móka, kacagás.

Oldtimer Premier - Veterán Járművek Találkozója

2014.04.26. Szombat 8.00.-17.00

Program:
6.30. - 8.00 Partnerek érkezése, pályaépítés, kereskedői érkezés, kitelepülés
7.30 - Klubok helyfoglalása (ideiglenes kordonok elhelyezés), regisztráció
8.00 - Résztvevők behajtása érkezési sorrendben, parkolás
9.30 - Klubok helyfoglalásának vége (ideiglenes kordonok kötelező lebontása)
10.00 - Ünnepélyes megnyitó, moderátor és műsorvezető, Kőváry Barna, versenyek indítása
11.00 - Első eredményhirdetés
11.30 - Első imitációs bemutató
12.00 - Második eredményhirdetés
13.00 - Harmadik eredményhirdetés
13.30 - Második imitációs bemutató
14.00 - Negyedik eredményhirdetés
15.00 - Összesített eredményhirdetés
16.00 - Szervezett program vége, készülődés az elvonulásra
17.00 - Indulás Csepelre a Retropartyzánok kiállítására

Állandó programok:
Gyerek játékok, ugrálóvár, arcfestés, lufi hajtogatás
Büfé a nemzetek konyhái szerint
Vásárlás több mint 90 üzletben kedvezménnyel
Fontos tudnivalók a programmal kapcsolatban:

A rendezvényre behajtás egyéb (nem veterán, pl. szállító) járművel 6:30-8:00-ig lehetséges. 8-óráig a rendezvény területét el kell hagynia. Staff járművek az erre elkülönített parkolóba állhatnak.

A klubok képviselői regisztrációt követően 7:30-8:00-ig kordonozhatják el érkező társaik számára a parkolóhelyet. 9:30-kor a kordont kötelezően le kell bontani, ezt követően már csak érkezési sorrendben lehet parkolni.

Kereskedői regisztráció, klubok regisztrációja csak előzetesen lehetséges! Résztvevői regisztráció előzetesen és a helyszínen is lehetséges!

Mi is lázasan készülődünk. Visszük a shoppot, benne parkoló parádés pólókkal, de lehet majd venni TC-s bögrét és pólót is. Az autóinkat sem hagyjuk otthon, de a Totalcar autóflottája még mindig képlékeny, így inkább nem ígérgetünk tovább, legyen meglepetés, mivel megyünk. Ami biztos: április 26-án, szombaton Oldtimer Premier. Kezdés reggel nyolckor, zárás délután öt órakor. A helyszín Biatorbágy, a Premier Outlet Center parkolója. Lesz ott sok-sok gyönyörű autó, rengeteg akció és ezernyi boldog ember. Reméljük, az időjárás kegyes lesz hozzánk. Aki tud, jöjjön el. Biztosan nem bánja meg.