Parkoló Parádé tévével, zsonglőrrel

Most szombaton PP3!

2014.05.06. 15:07

Szűk egy hónap után ismét Parkoló Parádé. Május 10-én, szombaton újra várunk mindenkit a Hungexpón, aki érdekes autókat hozna, nézne.

A másodikra még lehetett mondani, hogy pusztán ismétlés volt, a harmadik rendezvénnyel viszont már sorozattá nő a Parkoló Parádé. A Totalcar idén született rendezvénysorozata változatlan helyen és hangulatban lendül neki a harmadik fordulónak. A következő közös délutáni parkolás mindjárt most szombaton, azaz 10-én jön. Tudjuk jól, hogy ez sokaknak munkanap, ezért a kezdés nem a szokásos: 17-kor nyitunk. Munka utáni lazulásnak tökéletes lesz, ezután jobban esik majd a vasárnapi pihenés.

Hogy miket várunk? Nos, a felhozatalra eddig sem volt kifogás, de emlékeztetőül: bármit hozhattok. Ha ritka vagy egyedi az autód annál jobb, de ne szégyellj kijönni a tizenéves Matizoddal se. És persze a motorosok, biciklisek, rolleresek se maradjanak ki a buliból, nekik is jut parkoló. Amit mi adunk, az pusztán a körítés. A hely a szokásos, a belépés pedig – ahogy eddig, úgy természetesen most is – ingyenes.

Három óra hamar elrepül egy ilyen rendezvényen, az ingerekkel azonban igyekszünk nagy dózisban szolgálni. Itt lesz például újfent a tévéműsor. Winkler és Karotta ismét elvegyül majd az autók között, hogy leforgasson pár felkonfot a TCTV-nek. A büfé végig nyitva lesz, mi pedig kivisszük a TC-shopot pólókkal, bögrékkel. Hogy a gyerekek se unatkozzanak, arról a Magyar Zsonglőr Egyesület gondoskodik. Míg apa elmerül az autótengerben, a srácok zsonglőr- és bűvész trükköket tanulhatnak az MZsE egy tagjától.


Járd be a helyszínt. (A kukásautó mögött van a négyes kapu.) A Parádé helyszínéről további képeket itt találsz.

A lényeg tehát: szombaton 17-20 óráig PP3! A menetrend, a hely és remélhetőleg a hangulat is változatlan. Az újoncoknak mankó a fenti Street View a négyes kapuról. Itt kell majd bejönni, aztán okosan feltölteni a placcot.