15 napszemüveg autóba

2014.07.02. 06:37

Polarizált legyen? Átmenetes? Drága, vagy teljesen jó egy olcsó is? Lehet venni hamis Ray-Bant egy ígéretes webáruházban? Mit hord az élet császára, és hol vásárol? Az élet nagy kérdései a napszemüvegekről. A típusnév után megadom a modell súlyát grammban - azt az adatot, amit magam mértem. Saját tömeget sajnos ritkán publikálnak a napszemüveg-forgalmazók, pedig autóban ez az egyik legfontosabb faktor. Jártam már úgy, hogy egy forgalmazó büszkén mutatta az ultrakönnyű modelljét, hogy tessék, 9 gramm, pechjére épp volt nálam egy mérleg. Akkor helyesbített, hogy biztos lencse nélkül, hiszen a jóval magasabb szám őt is meglepte, hiába volt az még mindig tényleg nagyon könnyű. Az árak boltonként változhatnak, ha nem sikerült előásnom az aktuális, pontos számot, egy alsó középértéket adtam meg.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.