2015.04.24. 10:39

Ekkora tömeg nincs, írtuk tavaly az Oldtimer Premier után, és úgy tűnik, idén legalább annyian lesznek, ha nem többen. Az érdeklődés óriási, már nem kérdés, hogy tele lesz a biatorbágyi Outlet parkolója szombaton. Hozd ki te is youngtimered, oldtimered és verd a melled, vagy csak gyere ki nézelődni.

Mi ez?

Az Oldtimer Premier tömény autóbuzéria a veterános, youngtimeres fajtából. A Magyarországi Bogarasok Klubja, a Mini Club Hungary és a Trabant-Wartburg Klub szervezésében ez lesz az ötödik ilyen a biatorbágyi Premier Outletben. Hogy mikor? Április 25-én, azaz most szombaton 8.00 és 17.00 óra között. Szóval, tömören ez egy egésznapos, ingyenesen látogatható autós orgia a főváros határán.

Ha a fenti két bekezdés után sok lenne az autó tudd, ez egy teljes értékű családi program a gyerekprogramok teljes spektrumával az arcfestéstől az ugrálóvárig. Lesz lufihajtogatás, na, meg állandó nyüzsgés a színpadon. A helyszín sem véletlen, nirvana ez a boltkórsoknak. Unatkozni nehéz, lesz mivel meggyőzni a család autóimmunis elemeit.    

Vasfog is ott lesz!

A visontai farolás miatt megcsappant létszámmal ugyan, de kint leszünk mi is. Lesz például shop pólóval, pendrive-val, és természetesen pár falatnyi TC-flotta. Kimegy Csikós, s vele érkezik a Rulettkerék svédacélra épített anyatemploma, Zsolt új keresztje, Vasfog.

Sipi úr viszi a tűzoltóautót, és lesz mifelénk két nagyon penge verda. Hogy mik, még meglepetés.

Részlet a tavalyi TC-flottából
Részlet a tavalyi TC-flottából

Oldtimer Premier - Veterán Járművek Találkozója - menetrend - 2015.04.25. Szombat

Program:
6.30. - 8.00 Partnerek érkezése, pályaépítés, kereskedői érkezés, kitelepülés
7.30 - Klubok helyfoglalása (ideiglenes kordonok elhelyezés), regisztráció
8.00 - Résztvevők behajtása érkezési sorrendben, parkolás
9.30 - Klubok helyfoglalásának vége (ideiglenes kordonok kötelező lebontása)
10.00 - Ünnepélyes megnyitó, moderátor és műsorvezető, Kőváry Barna, versenyek indítása
11.00 - Első eredményhirdetés
11.30 - Első imitációs bemutató
12.00 - Második eredményhirdetés
13.00 - Harmadik eredményhirdetés
13.30 - Második imitációs bemutató
14.00 - Negyedik eredményhirdetés
15.00 - Összesített eredményhirdetés
16.00 - Szervezett program vége, készülődés az elvonulásra

Állandó programok:
Gyerek játékok, ugrálóvár, arcfestés, lufi hajtogatás
Büfé a nemzetek konyhái ízlése szerint
Vásárlás több mint 90 üzletben kedvezménnyel

Fontos tudnivalók a programmal kapcsolatban:
A rendezvényre behajtás egyéb (nem veterán, pl. szállító) járművel 6:30-8:00-ig lehetséges. 8-óráig a rendezvény területét el kell hagynia. Staff járművek az erre elkülönített parkolóba állhatnak.

A klubok képviselői regisztrációt követően 7:30-8:00-ig kordonozhatják el érkező társaik számára a parkolóhelyet. 9:30-kor a kordont kötelezően le kell bontani, ezt követően már csak érkezési sorrendben lehet parkolni.

Kereskedői regisztráció, klubok regisztrációja csak előzetesen lehetséges! Résztvevői regisztráció előzetesen és a helyszínen is lehetséges! Kérjük, mindenki tanulmányozza a regisztrációs feltételeket, hogy mely járművekkel lehet résztvevőként csatlakozni a rendezvényhez.

Ruháért ruhát

A tavalyihoz hasonlóan most is megéri elhozni a használt, szükségtelenné lett, jó állapotú ruhákat, cipőket otthonról. Az Adok Kapok Napok adománygyűjtés adja a lökést a rendezvény másik két, autófüggetlen éléhez: a jótékonykodáshoz és a vásárláshoz. A Premier Outlet 99-es üzletben felállított adománygyűjtő ponthoz lehet bedobálni a használt holmit, amiért kuponfüzet jár a közei üzletekhez. Az összegyűlt ruhákat az Ökumenikus Segélyszervezet kapja, ők felelnek érte, hogy jó helyre kerüljenek.

Hasznos linkek

A rendezvény honlapját itt éred el. A Facebookon is sok az infó, a szervezők pörgetik az eseményt, amit itt találsz, míg az OT Premierre készülő DeLorean-találkozó belterjes infóáramlása itt követhető.

Végül egy jótanács a szervezőktől: Az M1-M7 autópálya bevezető szakasza díjköteles! Akinek nincs, és nem szeretne autópálya matricát venni, az a régi Budaörsi úton tudja megközelíteni a helyszínt.

 oldtimepremier logo prmieroutlet logo