Parkoló Parádét mindenkinek!

2015.04.30. 15:04

Ha nem tudnád, mi az a Parkoló Parádé, akkor elmondjuk, hogy ez az a spontán happeningből, hétvégi bandázásból kinőtt hatalmas autós-motoros-találkozó, amelyen biztosan találsz majd te is valami érdekeset. Ez az a rendezvény, ahol nincs gumifüstölés, nincs hangos zene és ricsaj, ellenben van pázsit, amin kempingezni lehet, van hely, ahol a srácok bringázhatnak, játszhatnak és elképesztő mennyiségű érdekes autó-motor, olykor guruló sörösrekesz és bringa.

Ráadásul nem is megy rá az egész napod, hiszen 14.00-tól 17.30-ig tart csak és ha mégis megéhezel vagy megszomjazol, akkor akad büfé is, ahogy tiszta, rendezett toalett és eső ellen egy nagy, zárt csarnok, ahová behúzódhatsz. De az eső eddig elkerült minket, mintha a jóisten is szeretné azt, amikor az emberek csak úgy összejönnek és jó hangulatban együtt vannak. Ez nem a Facebook, ez a valóság. Benzinszagú, kicsit olajpárás, de igazi. Egyszer az életben ki kell próbálnod és meglátod, hogy a saját autóbuzériáddal nem vagy egyedül.

Ott folytatjuk, ahhol tavaly ősszel befejeztük. A helyszín adott: Hungexpo, IV.kapu, bejárat az Albertirsai útról. Készülj fel a sorra, mindig nagyon sokan vagyunk. Természetesen mi is ott leszünk, tokkal-vonóval és reméljük, hogy a tavaszi napsütés kicsalogatja a garázs-királyokat és királynőket is egy pár óra erejéig.

Töltsük be a helyet május 9.-én, szombaton! A Parkoló Parádé újra felpörög és a belépés még mindig díjtalan!