Újra Parkoló Parádé a Hungexpón!

2015.10.06. 14:58

Október 17. a dátum, amit meg kell jegyezni ahhoz, hogy az idén utoljára összejöjjünk Budapest közepén és megmerítkezzünk az autó- és motorbuzéria mélységes bugyraiban, mielőtt még a féltett gépek elvonulnak téli álmot aludni. Forró tea, sapka-kabát és menjünk, csináljuk, mutassuk meg magunkat, futtassuk meg a gépeket és bandázzunk egy jót.

A Parkoló Parádé spontán ötletként született meg ezelőtt öt évvel, aztán aludtunk rá sokat, kerestük a helyet és a partnert, eltartott, amíg végül megtaláltuk, de a siker azóta is töretlen: az ország legnagyobb, rendszeres autós összeröffenése lett. Nyilván sokaknak szúrja a szemét, hiszen előszeretettel hallgat róla rajtunk kívül mindenki, de aki csak egyszer is eljött és látta, milyen jó hangulatú, nyugodt, szar zene és csöccsel ablakmosás-jelleg nélküli egy ilyen találkozó, az nem csalódott.

A helyszín adottságai remekek, hiszen rossz idő esetén is be tudunk húzódni a takarított, meleg csarnokba, tiszta toalett, büfé és persze a sok-sok érdekes gépcsoda. Több márkaklub is jelezte részvételét, ami mindig jó, de eljönnek várhatóan azok is, akik eddig nem voltak, motorosok-bringások, fiatalok és idősek. Ha az idő is kegyes lesz hozzánk, akkor éppen belenyúlunk egy jó kis szombatba, amikor az sem zavar, ha egy kicsit megcsípi arcunkat a hideg.

 

Ne feledjétek, 2015. október 17., Hungexpo, IV. kapu, bejárat az Albertirsai útról 14.00-tól 17.30-ig. A rendezvény természetesen teljesen család- és gyerekbarát, sőt! Őket hozzátok igazán. A csapatás, hülye viselkedés továbbra is tilos, a belépés díjtalan mindenkinek. Friss infók idővel az esemény Facebook-oldalán.