Ha szombat, akkor Parkoló Parádé

2016.05.12. 17:52

Ha esik, ha nem, szombaton Parkoló Parádé! Idén először, a rendezvény történetében tizedszer tartunk nagy közös parkolást a Hungexpón. Ha hiányzik az életedből, hogy autóbuzik és autóik között tölts egy délutánt, vagy csak nem tudod, hova vidd a családot, ez a te programod.

Megéri?

Az eddigiekből következtetve nem tudunk más ígérni, mint pár száz érdekes autót besétálható területen és hozzá sokféle őrült autóst. Etéren nem csak rajtunk áll, mennyire lesz kielégítő a program, de igyekszünk, hogy a családosok se unatkozzanak. Most először kijön a TrapBus, egy fura interaktív szabadulójáték, amit bezártak egy Ikarusba. Lesz kerékcsereverseny, és a partnereink is készülnek ajándékokkal/nyereményekkel. Ja, és lesz egy mindennél nagyobb amerikai meglepetés, de hogy micsoda, azt csak azt tudja majd, aki kijön.

Eddig kimaradt?

Ha az eddigi kilenc PP-t valahogy mind sikerült elkerülnöd, ezek alatt a piros linkek alatt képekkel, videókkal tagolt szövegtengert, úgynevezett beszámolókat találsz a korábbiakról.

- Ilyen volt a legutóbbi: Így öld meg a Parkoló Parádét

- Amikor összebútoroztunk a Múzeumok Éjszakájával:Ugye megmondtuk?

- Tavaly így kezdtük a szezont: Azt hiszed, menő a verdád?

- Ez volt a hatodik: Így parádéztok ti

- Két éve ilyenkor: Százak jöttek, ezrek!

- És ilyen volt a legelső: Erős kezdés, és ennél csak jobb lesz!

Aki hazavinne valamit az emlékeken túl, azt Nyegleo várja majd a TC shoppal. Lesz kint totalcaros poló, és még mindig van a képregényből.

Hol, mikor?

Rossz hír, hogy háromból három előrejelző portál esőt ír szombatra. Jó  hír viszont, hogy egyik sem sokat. Legyen szemerkélő eső vagy vihar, essenek betonkeverők az égből, mi ott leszünk. 15:00 órakor nyit a Hungexpo IV. kapuja. A kijárat viszont ezúttal nem ott lesz, ahol szokott. Kövessétek a táblákat, és kitaláltok. Előre bandázni amúgy már lehet a Facebookon, itt