2016.06.09. 11:00

A szezonkezdő tavaszit esőben is lenyomtuk, ez annál csak jobb lehet. Szombaton újra Parkoló Parádé a szokott helyen, a szokott körítéssel. Részletek a galéria alatt.

Berobbant a nyár, ám mielőtt a főváros népe vízközelbe menekülne hétvégente, még összehozunk egy nagy közös parkolást a Hungexpón. A tizenegyediket. Nagy újítások nem lesznek, aki még nem volt ilyenen, az itteni poszttenger alapján eldöntheti, neki való-e, aki meg volt, az tudja, hogy ez egy kötetlen, menetrendmentes autós nyálcsorgatás és mellveregetés.

Kiegészítő programok azért lesznek most is, hogy ne unatkozzon a család. A legutóbbi PP után megint eljön a TrapBus, egy Ikarusba zárt menekülőjáték, és ezúttal tényleg ott lesz a múltkor beígért csőrös amerikai meglepetés, hogy legyen mit megmásznia a gyerekeknek. És ahogy mindig, kitelepül a TC shop is pólóval, képregénnyel.

Az alapinfók pedig: 15:00 órakor nyit a Hungexpo IV. kapuja, és 18:00-ig tart a parádé. A gumifüstölést, albertirsai úti menőzéseket és az efféle tahóságokat most sem látjuk szívesen, máskülönben frankó zöld PP-s matricával várunk mindenkit a belépésnél. Ahogy mindig, úgy most is díjmentesen. Előre bandázni, ismerősöket meghívni itt lehet.