2016.08.30. 14:11

Lépésről-lépésre haladunk az Audi talpra állításával, de néha, mint legutóbb, megtorpanunk egy kicsit. A húszéves A6-os elektromos adagolójából kis patakokban folydogál a gázolaj. A probléma tipikus, a megoldástól tartottunk, ebből készült ez a film.

A dízelautósok számára ismerős kazánszag terjengett a Rulettkerék Audiban, az első közös percünktől kezdve. Ennek az öthengeres turbódízel motornak elektromos vezérlésű adagolója van, melynek felépítése, főként a mai modern dízelek rendszereihez képest nagyon egyszerű. Ha viszont szivárogni kezd és megbontod, komoly bajba kerülhetsz, ha nincs a közelben szakember, aki újra beállítja. Egy németországi autót konkrétan azért nem néztünk meg, mert valaki rosszul nyúlt a lelkéhez és azóta nem bír kijönni a garázsból. A Rulettkerék 4. sorozat holnap Göbölyös Zsolt cikkével folytatódik, most pedig következzék kedvenc péntek délutánom filmes összefoglalója. 

Spoiler: ez a délután, Szigetszer Tamás baráti segítségének hála, összesen 5 ezer forintunkba került, természetesen számlával.