Ügyesebb vagy, mint az e-TAP-os csapat?

2016.10.06. 13:24

Ha bárki is azt gondolta volna a januári nürnbergi túra után, hogy az országhatárokon belül könnyebb dolga lesz az e-TAP-os csapatnak, nagyot tévedett. Sipos úr és Máth Dávid hétfőn reggel ült be az elektromos Kia Soul volánja mögé, hogy aztán fél szemüket az úton, a másikat pedig a töltésjelzőn tartva teljesítsék a kiszabott feladatokat. A szerkesztőségben persze azon törtük a fejünket, hogyan tudnánk minél jobban megnehezíteni, vagy mondjuk úgy érdekesebbé tenni kirándulásukat. Az utazás pénteken lezárul, a Hungaroringen érnek célba – a remények szerint délután ötkor.

DSC 0791

Azzal azonban, hogy odaérnek Mogyoródra, még nincs vége a bulinak. A végállomáson, a Groupama Tanpályán húsz villanyautós olvasónk bizonyíthatja ügyességét. Ha kíváncsi vagy rá, hogyan teljesítenél egy szlalomversenyben, nincs más dolgod, mint jelentkezni. Méghozzá gyorsan, mert csak húsz helyünk van. Ehhez csupán ide kattintva kell küldened egy levelet a neveddel, elektromos autód típusával és rendszámával. Az egész tök ingyenes.

A húsz leggyorsabb jelentkezőt tehát október 7-én, pénteken 17 órára várjuk a Groupama Tanpályára. Ha pedig lecsúsztál, de azért megnéznéd, hogy teljesítenek a többiek, esetleg a Totalcar e-TAP-osaival szeretnél találkozni, szintén ott a helyed. Minden nézelődőt szívesen látunk, és a büfé is nyitva lesz.

Update: a jelentkezés lezárult, köszönjük azoknak, akik eljönnek! Nézelődni persze ér.