Megvennél egy autót? Ezt nézd meg rajta

2017.05.03. 13:54

Megtaláltad a megfelelő autót a hirdetéstengerben, az eladó eléd tette az összes papírt, amire szükséged lehet, jöhet a következő lépés. A Nepperpercek harmadik epizódjához jegyzetfüzet és toll használata ajánlott, mert István ezúttal elmondja, mi mindent kell megnézni egy használt autón, mielőtt rátérünk az alkura, vagy próbaútra indulunk. Rengeteg apróság, néhány nagyobb dolog és egy újabb lehetőség, hogy ezeket megtanulva rengeteg pénzt spórolj, esetleg időben nézz másik eladó autó után, ha kiderül, hogy épp egy kitakarított romot tapogatsz.

A Nepperpercek a Totalcar rövid, közérthető és bármikor gyakorlatra váltható videósorozata, amely minden nézőjének ad egy kicsit a Becsületesnepper több évtizedes kereskedői tapasztalatából.

Az első epizódból kiderül, milyen hirdetésekre kattint a profi, és mikor görget tovább.

A második részből megtudhatod, milyen dokumentumokat kell elkérned az autó eladójától.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.