2017.05.10. 13:01

Cikkeire hónapokig várunk és várnak az olvasók. Megéri. Novoth Tibor a munkájáról ír, mi pedig hüledezünk a monitor előtt és ha lehet tanulunk mások hibáiból. Akár autószerelőnek is nevezhetjük őt, pedig sokkal több annál, ezért jobb, ha azt mondjuk, a legaljasabb hibák szakértője. Naponta látja, hogyan pusztul a sokmilliós technika a kihagyott karbantartás, a átgondolatlan tervezés, vagy éppen a hanyag tulajdonosok és barkácsszerelők miatt. Megnéztem, min dolgozik a Novoth Autószerviz, és rengeteg csodát láttam:

A Totalcar Mesterkurzus-sorozat második előadásának címe provokatív: Hogyan tedd tönkre az autódat? A május 13-án, szombaton, délután négykor a Parkoló Parádén kezdődő program ingyenes, ezért érdemes időben érkezni a Hungexpo Fogadóépületébe. Tibor Göbölyös Zsolttal beszélget majd mindenről, amivel sokat árthatunk kedvenc autónknak, és persze arról, hogy mivel menthetjük meg. Zsolt régi szerzőnk, kenéstechnikai mérnökként, több évtizedes, gyártói oldalról származó tapasztalatával rengeteget tud az elnyújtott olajcsere-ciklusokról, arról, hogy mikor érdemes öreg autóba csúcsolajat önteni és persze arról is, hogy kell-e rettegnünk, ha a motor utántöltést kér két csere közt.

Az előadást ezúttal a Novoth Autószerviz mindennapjaiból származó illusztrációkkal tesszük még érthetőbbé, így mindenki megkapja majd a választ a legfontosabb kérdésekre, hogy a trélerest csak képről ismerje. 

Jöjjenek és tanuljanak velünk május 13-án, délután négytől a második Totalcar Mesterkurzuson!