Így teszed tönkre az autód

2017.06.10. 06:52

A Mesterkurzus előadássorozat második epizódja rengeteg régi- és újautós tévhit megsemmisítésére szolgál. Félfüllel hallgatni nem érdemes. A májusi Parkoló Parádé közönsége a káros autóhasználati és karbantartási szokásokról hallhatott, megnézhette, mivel szenved nap mint nap egy szerviz, és hogyan kúsznak félmillió forint fölé a javítási számlák. Most önöknek is megmutatjuk, hogyan döglenek a modern dízelek az ovijárattól, elszomorítjuk a német prémiumautók rajongóit, és mindenkit, aki szerint az új autó csak olajat és szűrőket kér, cserébe kilométerek százezrein át számíthatunk rá. Novoth Tibor, a Totalcar autódiagnosztikai szakértője, és a márkaszervizek világát közelről ismerő Göbölyös Zsolt kollégánk elmondja, hogyan tesszük tönkre autóinkat, és azt is, hogy mivel menthetjük meg őket.

Legközelebb június 24-én, a Múzeumok éjszakáján lesz Parkoló Parádé, változatlan helyszínen, a Hungexpo parkolójában. Kivételesen este 7-kor nyitjuk a kapukat, a Mesterkurzus pedig 8-kor kezdődik a Fogadóépületben. Csikós Zsolt élőben mesél majd az öregautózás szépségeiről és nehézségeiről. Az év egyetlen esti Parkoló Parádéján válogatott klasszikusautó-tárlatot is szervezünk, melyhez jelentkezőket várunk. Részletekért kattintson ide! Aki nem autóval érkezik, az Örs vezér teréről induló, rendszeres Totalcar-buszjárattal juthat el könnyedén a rendezvény helyszínére.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.