A szüleim ellen lázadtam, ez lett az életem

2017.06.16. 21:47

Sokan kívülről fújják a vasárnapi szerelős posztok elejére szögelt üzenetet az öreg autók és a racionalitás viszonyáról, mert Zsolt több mint tíz éve ontja a kalandleírásokat a hárombeállós zuglói garázs falai közül. Csikós Zsolt intézmény az autós újságírásban, bár ezt a mondatot biztosan kihúzná, ha látná. De nem látja. (Most már látom, de nem húzom ki, mert nem maradna itt szöveg, basszus... - CsZs.) Ebben a videóban őt ismerhetik meg jobban, és egyben ízelítőt adunk az öregautózásnak szentelt június 24-i Mesterkurzusból is. Szeressék úgy nézni, ahogy mi szerettük készíteni!

Jöjjenek el a budapesti Hungexpóra, a Parkoló Parádéra a Múzeumok éjszakáján, ahol este héttől csodaszép régi autókat láthatnak egészen közelről, nyolctól pedig élőben hallgathatják Csikós kalandjait egy igazán különleges Mesterkurzuson. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.