2017.06.23. 17:49

Így még sosem láthatták viszont Csikós Zsolt veteránautóit, amelyekkel ezer kalandot élt már át, persze egy részükre egyáltalán nem vágyott. Zsolt eredetileg 2,5 milliós hobbiautónak szánta a Svédországban vásárolt, akkor félévszázados Mercedest, de a sors másként akarta. Az autó már a hazaúton összetört, elment a töltése és motorhibás lett. Hogy mit gondol most az autó további sorsáról a kolléga és miért ér fülig a szája, amikor a hátracsapja a parányi Autobianchi vászontetejét, kiderül videósorozatunk harmadik, befejező részéből.

Jöjjenek el a holnap esti Parkoló Parádéra, a Hungexpóra, ahol este héttől csodás öreg autókat nézegethetnek és próbálhatnak ki, nyolctól pedig kezdődik az öregautós Mesterkurzus Csikós Zsolttal, a Fogadóépületben. A rendhagyó parádé további fontos részleteit ebben a posztban ismerhetik meg. Ingyenes buszjárat is lesz, tájékozódjanak hát időben!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.