Halálra rémít a motorrenováló csodafolyadék

2019.02.06. 06:06 Módosítva: 2019.02.06. 07:46

Az internet orrán-száján ömlenek az ostoba, alávalóan manipulatív, megveszekedetten szórakoztató hirdetések. Amikor már sokadszor került elém a Pro Engine Ultra 233 százalékos teljesítménynövelésről és más marhaságokról szóló hirdetése, rendeltem egy adagot az üzemanyagadalékból. A terv az volt, hogy elvisszük egy rendes laborba, hogy pontos képet kapjunk a kutya-macska bolhairtócsepp-mennyiségű csodaszer összetételéről és várható hatásairól. Akkoriban annyira lelkes voltam, hogy lementettem a "termék" összes szembejövő hirdetését, a Google hirdetéskiszolgáló rendszerével rám célzott bannereket, ezért ezt a mostani cikket gyűjtőmunkám relikviáival illusztráltuk. Egyik ProEngine-hirdetés sem valódi, nem kattintható.

20170215 124953

Végül az ügyet belepte a por, a 13 ezer forintos terméket bontatlan csomagolásában dobtam a fiókba. Két év eltelt, erre tegnap reggel felhívtak, hogy hahó, kéne rendelni még két adagot, különben rám szakad az ég. Felvettem és leírtam a monológot. Hallgassák, olvassák és jelentkezzen, akinél működött lelki a nyomásgyakorlás, vagy erősebb lett az autója a túlárazott lóvizelettől.

Egy ideje gyalog, vagy bringával járok munkába. Olyan közel költözött a szerkesztőség, hogy ez kézenfekvő. A séta tizenöt perc, jól esik egy kis mozgás, és tegnap reggel, amikor egy vonalas számról felhívott egy bizonyos Döbrögi Mihály autószerelő, éreztem: ez a nap lendületesebb lesz, mint a többi. Íme a beszélgetés, vagy inkább marketingbullshit-monológ teljes, vágatlan hangfelvétele. Kicsit több mint öt perc, tele van erős pillanatokkal.

A beszélgetés elején női géphang jelezte, hogy felvételt hallok majd, melyet Mihály kérésére rögzítettek. A beszélgetés pontos leiratát azért teszem közzé, mert olvasva talán még szórakoztatóbb, ha esetleg nem lenne kéznél fülhallgató a fenti Youtube-felvételhez. Íme:

"Ingyenes, automatikus üzenet érkezett Döbrögi Mihály műhelyétől. A Pro Engine Ultra motorélettartam-növelő formuláról van szó. Régebben kapta postán. Ezt a hívást teljes egészében Döbrögi Mihály műhelye fizeti, ezért önnek ez teljesen ingyen van. Kérem, figyelmesen hallgassa meg ezt az üzenetet, mert csak ebben a hívásban játszódik le! Íme az üzenet. Kérem, figyeljen!

Tisztelt uram! Döbrögi Mihály vagyok, a motorregenerálás és azon formula szakértője, amit ön korábban kapott. Másként nem tudtam önnel felvenni a kapcsolatot, pedig nagyon fontos üzenetet kell közölnöm. A listám alapján majdnem hétezren vannak, akik használták ezt a formulát, és mindösszesen ketten nem fejezték be a motor átalakítását. Ön ennek a kettőnek az egyike. Máris elmagyarázom, miről van szó. A motor teljes regenerálása három fázisból épül fel, azonban ön, mint mindenki más a regenerálás első fázisára megfelelő mennyiségű készítményt kapott. 

Ez azt jelenti, hogy önnek a motor regenerálásához még két fázisa van vissza, és ez nagyon jó hír. Az a lényeg, hogy az autójának motorja számos mélystruktúrás, nanomolekuláris változáson esett át a regeneráció első fázisában. Ezek közé tartozik az elektroszemcsék és az intermolekuláris kapcsolódások kinetikájának javítása, a szénfelületek szerkezetének javítása és a sérült elemek aktív regenerálása. Ezek sokak számára azért szabad szemmel láthatatlan hatások, mert mély, molekuláris szinten történnek. Sok múlik azon, hogy milyen állapotban volt a motor a regenerálási folyamat megkezdése előtt.

hirdetes5

Az első fázisban néhányan ideglenes és általában nem túl tartós javulást érnek el a motor működésében. Mások különböző dolgokat vesznek észre: megnövekedett motorteljesítményről számolnak be, sőt, még a gyújtás ideiglenes fokozódásáról is. Ez általában motor alkatrészeinek molekuláris szintű felszíni regenerációjának intenzív folyamatából adódik. Így most már ön is érti, hogy ahhoz, hogy teljes és tartós motormegújító eredményt érjen el, természetesen mind a három motorregeneráló fázist végig kell csinálnia.

Biztosan érdekli a tény, hogy az első észrevehető hatásokat, például csökkentett üzemanyagfogyasztást, halkabb működést és fokozott motorteljesítményt, már rögtön a motorregenerálás második fázisának elején észre kell vegye. Szóval ön már nagyon közel van. Csakhogy, ha ezen a ponton szünetelteti a regenerálást, nem csak elveszíti az eddigi eredményeket, köztük szabad szemmel láthatatlan változásokat, azt a pénzt és időt is kidobja az ablakon, amit eddig a motor regenerálásába fektetett. Az a legrosszabb, hogy ez az egy döntés veszélyeztetheti az autóját. 

A motor erős renoválása és a mikroszemcsék kipucolása, tehát a formula első működési fázisának hatásai, megszüntették azokat a mechanikai akadályokat, amelyek korábban ellehetetlenítették, hogy jobb teljesítményt érjen el az autója. A motor alkatrészei körül rendkívül erős bevonat keletkezik, ami ellenáll a rongálódásoknak és akár tizenhét százalékkal csökkenti az üzemanyag- és olajfogyasztást. Ezen a ponton, a második fázis előtt, az ön motorja valószínűleg még nem kezdte el ezt a folyamatot. Ez azt jelenti, hogy még nem védett azokkal a káros tényezőkkel szemben, amik korábban a romlásához vezettek. Tehát ezek a tényezők újra rongálhatják. Ennek megelőzése érdekében, a lehető leghamarabban végre kellene hajtania a motorrenoválás második fázisát, a Pro Engine Ultra formulával, aminek köszönhetően nagyon erős védőréteg keletkezik az autója motoralkatrészei körül, működése biztonságba helyezi a motort, növeli az élettartamát, és halkabbá, hatékonyabbá, egyenletesebbé teszi a működését. Ennek köszönhetően csökken az üzemanyag- és olajfogyasztás, ami lehetővé teszi önnek a takarékoskodást. 

hirdetés3

Figyelem, az ön autójának modellje esetén, ahogy a rendszerben látom, két nagy kiterjedésű Pro Engine formula használatára van szükség a mostantól számítva következő két hónapon belül. Ahogy ön is tudja, a formulában alkalmazott összetevők előállítása nem olcsó. Az eredeti két nagy kiszerelésű motorrenováló formula katalógusára ötvenezer forint, de az ön lakhelye és irányítószáma alapján sikerült huszonhétezer forint értékű kedvezményklubos támogatást szereznem önnek, ami kizárólag az ön nevére szól. Ez azt jelenti, hogy ötvenezer forint katalógusárból lejön önnek huszonhétezer forint és ön csak huszonháromezer forintot fizet a kedvezményklubban való részvételért. Ennek köszönhetően két nagy kiszerelésű Pro Engine Ultra formulát kap, ami az ön motorjának teljes regenerálásához kell. 

(Ha kezd sok lenni Döbrögi úr intelmeiből, tarts egy kis szünetet. Ehhez ajánljuk ezt az Erőmérőt, amikor egy öreg Puntóba tolva adtunk esélyt a Pro Engine Ultrának.)

Figyelem! Az önt szolgáló támogatás felhasználásának utolsó határideje ma lejár. Ez, hogy korábban megadott címen megkapja két nagy kiszerelésű Pro Engine Ultra formulát a kedvezményklubban való részvételért, a megengedett legalacsonyabb huszonháromezer forintos áron, kérem, most nyomja meg az egyes gombot. (nem nyomtam meg - a szerk.)

hirdetes7

Kérem, most nyomja meg a telefonon az egyes gombot, hogy el tudjuk küldeni az autó motorjának teljes renoválásához szükséges, két darab Pro Engine Ultra csomagot az ön által korábban megadott címre, a kedvezményklubban való részvételért, a megengedett legalacsonyabb huszonháromezer forintos áron. 

Őszintén szólva nem értem, hogy miért nem folytatta a motor regenerálását, annál is inkább, mert szerelő szemmel ön már nagyon közel van az autója minden motoralkatrészének teljes regenerálásához és megújításához, még ha ön ezt most nem is látja be. Kérem, most nyomja meg a telefonon az egyes gombot, hogy el tudjuk küldeni az autó motorjának teljes renoválásához szükséges, két darab Pro Engine Ultra csomagot az ön által korábban megadott címre a kedvezményklubban való részvételért, a megengedett legalacsonyabb, huszonháromezer forintos áron. (nem nyomtam meg az egyes gombot - a szerk.)

Ha nem szeretné megkapni a két csomag regeneráló formulát, kérem, nyomja meg a kettes gombot, hogy feljegyezhessük lemondási szándékát! Hogy lemondja a renoválást, kérem folytassa, nyomja meg a kettes gombot! 

Ha most semmilyen gombot nem nyom meg, az üzenet néhány másodperc múlva újraindul."

Ezután valóban ismét a női hang jelentkezett, az üzenet újraindult, én viszont megérkeztem a szerkesztőségbe, és azóta égek a vágytól, hogy ne csak a kollégáim szórakozzanak jól a molekuláris motorrenováláson, hanem önök, mind.

Ha esetleg olvassa ezt a cikket az a másik szerencsétlen, aki hozzám hasonlóan szintén csak egy adagot rendelt a csodafolyadékból, esetleg másnak sikerült az áttörés: elérte a maximális védelmet és három adag Pro Engine Ultra beöntése után feltámadt az autója, kérem, ne hezitáljon jelentkezni!

Össze kell tartanunk, hisz hallhattuk, komoly veszélyek fenyegetik az autóink motorját! Maga Döbrögi Mihály mondta, neki csak hihet az ember.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.