Többen is hibáztak abban a halálos közlekedési balesetben, amelynél nem a nagy sebesség és nem is a rossz útviszonyok játszották a főszerepet. Még csak éjszaka sem volt, csupán egy elvétett előzés, egy rossz kormánymozdulat és egy régi autó, amely a szemből érkező elé sodródott, majd keresztbe állt, végül összeütköztek. Ha eddig nem hittél az EuroNCAP hivatalos töréstesztjeinek megállapításaiban, esetleg azt gondoltad, hogy a légzsák a gyengék fegyvere, akkor most nézd meg a Dr. Herpy rendel legújabb epizódját és gondold át a dolgokat.

Korábbi epizódok

Mi lesz az Árpád hídi baleset következménye?
Szakértőnk elmondja, miért végzetes hiba elhajtani egy baleset helyszínéről és azt is, hogy mikor járhat pórul a rommá tört Ford vezetője.
A gázolás, amit lehetetlen túlélni
A bringást egy Ford Transit ütötte el a kereszteződésben, nem lehet tudni, ki ment át a piroson, azt viszont igen, hogy ki kapott 5,5 milliós kártérítést.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.