A közlekedési balesetek utóéletéről eddig csak keveset tudtunk. Persze, az mindenkinek világos, hogy milliók mennek a semmibe, de az már kevésbé, hogy kinek jár kártérítés, mire számíthatnak egy autó vétlen utasai és mikor nem a biztosító a megoldás a helyzet rendezésére. A Dr. Herpy rendel mai epizódjában olyan összefüggéseket ismerhettek meg, amelyekkel a legtöbben nincsenek tisztában, ezért rengeteg veszteséggel számolhatnak, kártérítés helyett.

Korábbi epizódok:

Mi lesz az Árpád hídi baleset következménye?
Szakértőnk elmondja, miért végzetes hiba elhajtani egy baleset helyszínéről és azt is, hogy mikor járhat pórul a rommá tört Ford vezetője.
A gázolás, amit lehetetlen túlélni
A bringást egy Ford Transit ütötte el a kereszteződésben, nem lehet tudni, ki ment át a piroson, azt viszont igen, hogy ki kapott 5,5 milliós kártérítést.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.