A közlekedési balesetek utóéletéről eddig csak keveset tudtunk. Persze, az mindenkinek világos, hogy milliók mennek a semmibe, de az már kevésbé, hogy kinek jár kártérítés, mire számíthatnak egy autó vétlen utasai és mikor nem a biztosító a megoldás a helyzet rendezésére. A Dr. Herpy rendel mai epizódjában olyan összefüggéseket ismerhettek meg, amelyekkel a legtöbben nincsenek tisztában, ezért rengeteg veszteséggel számolhatnak, kártérítés helyett.

Korábbi epizódok:

50 helyett 100 km/h? Íme a következmények
Egy súlyos sérüléssel és két hálálos áldozattal járt a budapesti Egér úton történt baleset. Szakértővel elemezzük, hogy ne ismétlődjenek a tragédiák.
Halálos gázolás egy budapesti zebrán: hibás a Mercedes vezetője?
Az áldozat a Nagytétényi úton akart átkelni, amikor elgázolta az autó. Feltárjuk az ügyet, megszólal a szakértő, megnézzük a helyszínt, hogy ne történjen újabb tragédia.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.