Túlélés a használtautó-piacon? Csináljuk együtt!

2020.11.14. 17:25

Évente hétszázezer használt autó és még 150 ezer külföldről. Egy részüknek van műszaki vizsgája, a többinek még nincs, de bármelyik lehet jó, vagy akár pocsék állapotú is. Nem könnyű kalandnak nézünk elébe, amikor megpróbálunk tiszta képet teremteni a fejekben és támpontokat adni a legjobb döntéshez. A Totalcar Autóvásárlók Akadémiája, új sorozatunk az alapoktól kísér végig, hogy a számodra legjobb kategóriát, motorváltozatot, és kivitelt válaszd, hogy ne az összes pénzedet költsd vásárlásra, és amit végül a nevedre veszel, ne egy kertvégi projektautó legyen, hanem valami, amire ránézve csak ennyi jut eszedbe: bármikor, bárhová elmehetsz vele. Az első epizódban tisztázzuk, mire fogsz költeni a vásárlás után, kinek ideális a kis autó, ki az, aki jól jár egy dízellel és kinek jobb a benzines.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.