18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A gyűlöletben még van anyag!

2022.12.24. 11:09

Untitled-2
Fotó: Totalcar /

Ejj, azok a régi szép idők, amikor még úgy tekintettünk a Facebookra, mint valami jó dolog kezdetére! Nem nagyon volt már ember a szerkesztőségben, akinek ne lett volna külön trollja, és míg mi napestig gyomláltuk a kommenteket, akadtak, akik válogatott szinten űzték az új email, új indapass, új regisztráció, újabb trollkodás, újabb kitiltás öttusáját. Aztán beköltöztünk a Facebookra, és meg voltunk róla győződve, hogy többé már nem lesznek fekete öves gyökerek, hisz a legtöbben valódi nevüket és arcképüket adják a kommentekhez, eljön hát az önmoderált, civilizált diskurzus utópiája! Úgy gondoltuk, hogy a kommentek jobbak lesznek, emiatt viszont a gyűlöletlevelek száma fog emelkedni. Aranyérmes pofáraesés követte a magabiztos kijelentést, amit még Edward John Smith kapitány is megirigyelt volna, pedig ő állítólag azt mondta, még Isten sem tudná a Titanicot elsüllyeszteni.

A gyűlöletlevelek száma olyannyira lecsökkent, hogy a szerkesztőségben random sóhajtott fel egy-egy kolléga, hiányolva a klasszikus műfaj egy újabb példányát. Amik mégis nagyritkán jöttek, olyan kis csenevész anyázások voltak, hogy már lementeni sem volt kedve senkinek. Lehet, ahogy az autóiparból kiveszni látszik a szenvedély, úgy az indulatoktól a fejben pár atmoszféra túlnyomást mutató levélírók is kihaltak. De 2022 sok...khm...rendhagyó dolgot hozott, így a klasszikus gyűlöletlevelek reneszánszát is. Ha mennyiségben nem is, de minőségben biztosan. 

A Totalcart mindig is autószerető népek gyártották, és hát ha van szeretet, akkor van gyűlölet is, az érzelmek már csak ilyenek, szeretet ünnepe ide vagy oda. Mi szeretjük gyártani, van, aki szereti fogyasztani, van, aki szereti gyűlölni. És ha már ilyenkor szeretünk kedvenc cikkes gyűjtőanyagokat gyártani, legyen itt egy válogatás gyűlöletlevélíróinktól is.

1. Csak az adblock, az a szép, zöld adblock, az fog hiányozni

Az adblock-blokkolás bevezetése sok olvasónkat késztette pár éve billenytűbántásra, de aztán ez a rendszer is beállt. Csak néha bukkan fel levél a témában, de annál erősebben, komoly hangsúlyt fektetve a szerkesztőség tagjainak szexuális orientációjára.

Akkora buzik vagytok mint a melegek. Azért kell az adblock mert ti kezdtétek a szarakodást a reklámokkal. Ha nem vittétek volna túlzásba az ember elviselte volna azt a párat. Most meg, hogy már az ember védi saját idejét rúgtok önmagatoknak egy öngólt. Nem fogom elolvasni a cikket, mivel nem engedtek be adblock-al. Nem a világ vége függ tőle. Köcsögök, megérdemlitek!

Ugyanez, röviden: 

Feladó kozodsincshozza@kurvaanyad.hu

Még szerencse, hogy ezt teliba SZAROM

 2. Ha áram van, chemtrail sem kell

Egy emberként ragadta magához ki-ki a maga alufóliasapkáját a szerkesztőségben, hisz a Laposföld és Hengerhold Hívők Népnemzetfeletti Egységfrontja küldhette ezt a sajtóközleményt...de sokadik olvasásra sem értjük, mert a gyíkemberek nem hagyják. 

VA - Volt / Amper Egy nagy büdös turost!

Csak idiótáknak.

VA mint valóság.

Szóval nem tudhatod mivel ember vagy, nincs megfelelő érzéked.

E/GO (a nyers energia - Egzakt szerint antianyag) Energia Érzéke, nekem adott.

Nem tudtam, hogy nektek nincs, az egész életem egy szívás.

Nem az elektromos áram az energia, de ez az indukció / korreláció (Gerjesztés)

Miért kell az embert gerheszteni?

Megfelelő legyen az energiajellemzője.

Fingod nincs miről beszélek: - a lényeg ne baszakodj elektromos autókkal, minimalizáld az elektromos szarokat.

Persze csak ha vissza akarsz jönni, ha nem, akkor mindent bele viva la electic(geci).

3. Röviden arról van szó, hogy...

...hogy szóval az van, hogy...ehh...nem értjük, de a lényeg, hogy mindenki rohadjon meg, szeretettel, kivéve aki nem!

Üdv!

Nem szeretnék sem bántó, sem tolakodó lenni, de a jó hosszan előadott PR (sic!) írásból sajnos csak egyetlenegy dolog nem derült ki: a T. Szerkesztőség megtette-e "hivatalból" feljelentését az ügyben és mikor és kinek? "

Ha hamis iratokkal lavírozunk, egyrészt bűncselekményt követünk el, másrészt veszélyeztetünk másokat. Ha tehát felbukkan ez a hirdetés a hírfolyamunkban, a legjobb lesz jelenteni és távol tartani magunkat tőle."

No, csak mert a "jelenteni" kifejezés itt nagyjából annyira csalás, mint a feltárt bü-znisz'....

Megjegyzés, önazonosságom' : gyűlölöm a zajt keltő, erőszakszervezetként' funkcionáló kettő- és négyütemű, benzines és dízeles összes létező csotrogányokat', és hiába a tenger árja az ún. autós társadalom, én sajnos azokat sem nagyon becsülöm, akik abból élnek, hogy a gépjárműveket üzemben tartókhoz szólanak', így pl. a "Hol tankoljunk pont húúú" (Hol? Anyádba'! Đ) sem tartozik elismerésem bűvkörébe' ... a TotalCar főszerkesztőjét (tulajdonosát?) Z.D.-ot viszont egy becsületes és nagyon bölcs és szakértő embernek ismertem meg (nem írásban, hanem több alkalommal is n. Baló Gyuri műsorában), de ettől még ezzel a médiummal' kapcsolatban is erős fenntartásaim vannak, mert én legalábbis nem látom, hogy azt a jó édes' "magyar autóst" az alapvető viselkedési és magatartási normákra okítaná [ ha nincs igazam, el fogom ismerni... ], úgy is mint :
- nem basszuk' be a gj ajtaját és különösen nem 12 alkalommal, ahogy éppen kedvünk van (és nemcsak éjjel kettőkor nem)
- nem járatjuk félórán át a gj-et csak azért, mert irodának használjuk : telefonálunk, iratokat, számlákat töltünk ki, ehhez is tessék lakásra menni :)
- nem üvöltetjük a 10 kW-okkal telibebaszott' "Vidám Parkot" végig ezen a redvás fővároson (sem) (és nemcsak éjjel kettőkor nem)
- nem tunningoljuk' tankká a járművet (már azt sem értem, hogyan kaphatnak ezek zöld-kártyát?!)
- nem "túráztatjuk" még a leghalkabb járművet sem
- kikerüljük a műtárgyakat : fedlapokat
én már azt sem látom be, hogy egy autós miért nem érzékeli, mekkora zajhatást vált ki... (és itt most az "nem érdekel", hogy a közút fenntartója meg hová menjen... igen: oda... Đ)

Végül fenti "kirohanásomhoz" egy további, szerintem objektív adalék: tévedésben vannak álláspontom szerint különösen az ún. "úrvezetők", akik úgy vélekednek, hogy a "gépjármű a második otthon" . . . Az egy dolog, hogy aki napi több órát tölt egy szgj-ben (nota bene: a futárokat kivéve ezt sem tartom sem ésszerűnek, sem okszerűnek), ő ne érezze rosszul magát (ettől, emiatt). De az már a lónak a másik oldalán lesz, szerintem, amikor úgy is viselkedik ebben az ő "mini-államában" az a jó édes (magyar!) T. Autós, mintha mindenki más a) ott sem lenne, b) ha ott is van, magasról szarik rá, akár áll, de akár halad is a vontatmánnyal' :)

És sajnos én úgy érzem, hogy a TotalCar is hajlamos ezt az "autós nagyúri allűrt" képviselni inkább.. (Ne legyen igazam!) Köszönöm szépen a kitüntető és türelmes, sőt: megértő figyelmet!

Szeretettel:
XYXYXY

4. De tényleg, miért?

Mi sem értjük, miért kéne zsidózni, ezért hát nem zsidózunk.

Üdvözlet

Miért is kell burkoltan/nem burkoltan zsidóznia Karottának???

https://totalcar.hu/magazin/technika/2022/04/29/rossz-hirunk-van-ha-atlag-magyar-vagy-az-uj-autok-meg-akarnak-olni/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

"Szatócsi „Dózs-Kohn“ Dezső"

Kikérem magamnak ezt a tahó stílust! Állandóan a határán jár a még kultúrált stílus és a prosztóság között, de ez átlépte a Rubicont! Kérjen ugyanezen felületen elnézést a zsidó állampolgároktól vagy nagy nyilvánosság előtt elkövetett izgatás bűntette miatt feljelentem!

Üdv
L

Mivel tisztában vagyunk vele, hogy ez a kérdés társadalmunkban különösen érzékeny, a tevékenységet elítéljük, ezárt hát nem is zsidózunk! Ráadásul Karotta csak akkor lépi át a Rubicont, ha már kiolvasta és letette ennek a kiváló folyóiratnak az aktuális számát, mert Hópihének sietve enni kell adni, ezért L levelére elküldte a magyarázatot:

Kedves L!

A cikkemben szereplő képzeletbeli karakter, ahogy az ott olvasható is, egy kriptovalutával foglalkozó vállakozó. A kitalált beceneve a két legnépszerűbb kriptovaluta, a Bitcoin és a Dogecoin alapján készített szójáték. Az összecsengés alapja a betű szerinti átirata a Dogecoin magyar kiejtésének ˈdoʊ(d)ʒkɔɪn (dózskón). Ugyanezt megtekintheti a vonatkozó Wikipédia szócikkben:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dogecoin vagy magyarul https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Dogecoin

A cikkbéli vezetékneve (Szatócsi) Satoshi Nakamotóra, a Bitcoin feltételezett feltalálójára utal:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Satoshi_Nakamoto

Természetesen sem japán-, sem szatócs-, sem zsidóellenes szándék nem vezérelt, ezek teljesen ártalmatlan szójátékok, mellyel a kriptovalutás-blokkláncos szereplővel mókáztam. Egyébként a szerepelő maga is abszolút neutrális, nem vezeti semmiféle rossz szándék, hibázik vezetés közben, mint naponta mindannyian.

Huszonkét éve aktív újságíróként elég könnyű engem elhelyezni a közéleti skálán, legyen talán elég annyi, hogy zsidónak arányaiban százszor gyakrabban tartottak olvasók, mint antiszemitának, mellyel kapcsolatban ma szerzem első tapasztalataimat.

Üdvözlettel: Bazsó Gábor

5. A népnek joga van ítélkezni!

Csak az a fránya bürökrácia, az ne volna! 

Tárgy: Faszság
Miert kell ilyen faszságokkal foglalkozni ki mit akar írni ha par mondatban le tudom írni amit tudni kell akkor az miert nem eleg. Elmehettek a faszomba a bürokratikus hülyeségeitekkel. Írjon ide a faszom barmit is.

6. De akkor most milyen bérencek vagyunk?

Ennek a szakmának vannak nehézségei, például az "Ízlésen nem vitatkozunk!" és "Mondj valamit az autó külsejéről" feloldhatatlan ellentétéről. Azon most ne rugózzunk, hogy amúgy mekkora a Prius-penetráció a szerkesztőségben (nagy - a szerk.)

Otvar {szerinted} autókról irka-firkáltál egy sz@r valamit.
Akinél ott kezdődik a formatervezés, hogy Audi és ott van vége, hogy BMW az tényleg egy ekkora f@szkopé sznob.

Még hogy a Lexus IS szar, hol él te, nagyeszű, láttál már élőbe egyet is?

Ahol vagyok, ott sokszor áll egy szebb orrú új Prius, s nagyon vagány, de ilyen s3ggarc, mint te, ne nézd baszki, neked az nem való, izlésed sajna az unalomba ragadt.

Egy baj van, hogy neked-nektek ott aTC-ben csak véleményetek van, semmi más. Na de az meg mindenkinek van.

Még hogy az IS ocsmány,... a eeel mész te a..... tudod hova.... ¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mivel sajnos elsőre nem jött át nekünk az üzenet (mármint fizikailag megérkezett, csak nem fogadtuk meg az intelmeket), szükséges volt az ismétlés:

Ez a két szánalmasan szar cikk, amit az egyik legtehetségtelenebb balfasz írt a többi elmeroggyanttal egy felvidéki paraszt (Vályi egy öntelt. németbuzi pojáca) ötletéből merítve, csak azt bizonyítja mennyire legalja lett mára a Totalcar. hu..

Még hogy a Lexus IS ótvar? Miért is? Ha az, akkor más cikkíróknak miért nem, v. maguknak néhány éve miért nem volt az?

Közutálatú (vaj'miért is) fillérbaszó Prius:se nem kötelező nézni,se nem kötelező megvenni. Nem kell észrevenni. Vegyél valami fantáziátlan német fostalicskát, oszt'húz a picsába agyanélküli TC-s idióta.

Nagy az Arc a..... semmire, sajnos. Nem itt szállt alá a Formatervezés Parnasszusi Templomából a megfellebezhetelen esztétika-istenségei az Autósvilágnak, vettbe magát a Totalcar. hu-n, hogy annyira nagy hanggal hirdesség a megfellebezhetelen Igét!!!

7. Régen minden is jobb volt!

És persze köszönjük! 

Enny8 ferditest meg baromsagot egy cikkben regen olvastam. Ertem hogy pr cikk aztan el kell adni a szart vele amiert fizettek, de akkor is akkora ordas kamuk vannak benne ,hogy sikit.

"Csak a toltopontot kell kialakitani"

Szerinted a vegen levo szaros keszulek a draga? Fasze irsz olyanrol amihez hulye vagy! Kibaszhatnanank mindekit az un totalcarbol az uj videos sracon kivul, rakas szar az egesz miota alapitok elmentek.

Szivesen.

Békés, boldog, gyűlöletmentes karácsonyt kívánunk!